in

Poslednja sezona serija Selo gori, a baba se češlja od 15.10. na RTS-u

Dvanaest novih epizoda popularne serije Selo gori, a baba se češlja premijerno će krenuti sa emitovanjem od subote, 15. oktobra na Prvom programu RTS-a u 20:05h.

Popularni junaci iz Petlovca vraćaju se na male ekrane.  Serija Selo gori, a baba se češlja, autora Radoša Bajića, snimljena je u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji „Kontrast studija“.

Desetogodišnje putovanje kroz srpsko selo, bajkovite pejzaže i uzbudljive sudbine malih a velikih ljudi, završeno je.

Selo gori, a baba se češlja, kao srpska televizijska serija sa najdužim stažem na RTS-u, postala je svojevrsni društveni fenomen i postigla veliku gledanost i popularnost u Srbiji i regionu.

I dok zaplete u poslednjih 12 epizoda vešto skriva, tvorac serije ističe da se priča Selo gori, a baba se češlja, dok teku tri Morave, ne završava.

„Bez obzira na to što je serija jedna elegična priča o srpskom selu koje se rastače i nestaje, ja sam želeo da ostavim nadu za srpsko selo i narod, za njegove običaje, dušu, lepotu, trajanje“, ističe autor serije Radoš Bajić.

Serija u kojoj su upečatljive i zavodljive likove odigrali Radoš Bajić, Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović i mnogi drugi, u poslednjoj sezoni je ostala bez Milorada Mandića Mande i Dragana Nikolića.

„Toliko smo bili u grču, toliko nesigurni u te likove koje treba da igramo, tako da mislim da tek drugi serijal, tek tu smo uhvatili mentalitet u šake… Ja samo moram da kažem da ovaj današnji dan bez Milorada Mandića…“, suznih očiju je rekla glumica Olga Odanović.

Prva od 12 epizoda na programu je 15. oktobra.

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

RTS najavljuje tri domaće serije za oktobar (VIDEO)

Selo gori a baba se češlja – Sezona 5 / Epizoda 1 (Epizoda 90) – Sinopsis