in ,

Pogledajte sve epizode serije “Junaci našeg doba” odjednom!

MTS je omogućio da svih dvadeset i jednu epizodu nove serije Siniše Pavića “Junaci našeg doba” pogledate odjednom! Kako? Saznajte u tekstu ispod.

Stigli su „Junaci našeg doba“ u video klubMTS-a – iskra humora koju stvara život. Gledajte pre svih u jednom dahu sve epizode nove serije Siniše Pavića.

Nova serija proslavljenog autora Siniše Pavića i njegove supruge Ljiljane, u produkciji RTS-a i Telekoma Srbija koja se gleda u jednom dahu! Pogledajte ovaj dragoceni sadržaj sa dvadeset jednom epizodom burne zabave – pre svih!

Mesečna naknada za paket „Junaci našeg doba“ iznosi 990 dinara.

Serija se sastoji od 21 zabavne epizode koje možete gledati više puta, u vremenu koje sami odaberete. Dostupna je kao dodatni paket za korisnike Start, Plus i Max mts TV paketa. Uz mts TV GO, gledajte epizode na tabletu ili na mobilnom telefonu.

Aktivacija paketa može se izvesti:

• Putem TV menija:
Izaberite opcije: Moj nalog/Paketi i usluge/Junaci našeg doba. Inicijalna lozinka za kupovinu je 1111
• Pozivom Kontakt centru na broj 0800 100 100,
• Lično u nekoj od naših poslovnica.

Ovu uslugu možete aktivirati do 6. januara 2020 i za dalje korišćenje biće vam dostupna na lokaciji „Video klub/Junaci našeg doba“. Nakon tog datuma aktivacija će biti onemogućena za sve navedene kanale.

Paket se automatski deaktivira 30 dana nakon aktivacije. Naplata paketa za period od 30 dana je u iznosu pune cene. Paket se ne može deaktivirati pre isteka 30 dana od aktivacije.

Velimira Čičanovića Čička, nekadašnjeg ljubimca devojaka, večitog studenta i nespretnog učesnika u svetu politike, ali i njegovu suprugu Maju koja je imala privilegiju da izabere Čička, život je vodio kroz zanose i uspehe iz kojih su zasnovali porodicu i dobili ćerku i sina. Međutim, u nestabilnoj harmoniji porodice još uvek nešto nedostaje. Preokret nastaje kada Čičko dobije neočekivanu ponudu da zauzme visok položaj u društvu i ostvari snove koje ostvaruju samo retki. U trenutku uspona, iz zaborava izranjaju i delovi bolje prošlosti, ali se javljaju i sasvim nove dileme.

Ovo je okosnica priče „Junaci našeg doba“, nastale u produkciji Telekoma Srbija i Košutnjak filma, koja se premijerno emituje u decembru. To je najnovija serija proslavljenog autora Siniše Pavića koji nas prati i uveseljava već nekoliko decenija kroz vešto ispričane pripovesti, sa iskrom humora koju stvara sam život. Serija govori o nama, na neponovljivi pavićevski način, i poziva nas da sve epizode odgledamo u jednom cugu.

Zabavna serija dolazi u pravom trenutku pred nas u režiji Mihajla Vukobratovića i Ivana Stefanovića, prema scenariju Siniše Pavića i njegove supruge Ljiljane, a uloge u seriji tumače: Igor Đorđević, Mina Lazarević, Branko Cvejić, Nenad Jezdić, Marija Vicković, Dejan Lutkić, Svetlana Bojković, Aleksandar Berček, Branislav Lečić, Milutin Mima Karadžić, Eva Ras, Isidora Građanin, Rade Maričić, Pavle Veselinović, Hadži Nenad Maričić, Tijana Ćurović, Branimir Brstina, Milan Vasić, Isidora Janković, Stefan Buzurović, Slobodan Davinić, Milica Milša, Aleksandar Dunić, Siniša Ubović, Aleksandra Balmazović, Predrag Smiljković, Bora Nenić, Zoran Babić, Vojin Ćetković i mnogi drugi.

Izvor: mts

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Crveni mesec

Najava za 44. epizodu serije Crveni mesec

Pinkov muzički program za novi milenijum

Pink u Novoj 2001: Muzički u novokomponovanom ritmu