in ,

Pogledajte šta vas očekuje u 4. epizodi serije Grupa

Grupa Epizoda 4

RTS

U nedelju, 3. novembra u 20h na Prvom programu RTS-a emitovaće se 4. epizoda kriminalističke serije Grupa. Pogledajte i pročitajte šta vas sve očekuje u novoj epizodi.

Policijski inspektor Gaga ponovo dolazi do hotela i od njegovog vlasnika, Strahinje, pokušava da sazna nešto više o tome zašto je Strahinja bio meta snajperiste. Strahinja mu, međutim, ne pomaže u toj nameri.

Vanja je otputovao iz Beograda u selo Amajlije, koje se nalazi u Bosni i Hercegovini. Za njim je krenuo Boris, kriminalac kojem je teško palo to što mu je Vanja pobegao. Petrina tetka je uznemirena, jer je u stanu otkrila revolver koji je Petra skrivala.

Kreatori serije Grupa: Uroš Tomić, Dragan Đurković

Scenaristi: Gvozden Đuric, Staša Bajac, Strahinja Madžarević, Katarina Mitrović  

Režija: Ivan Stefanović, Nemanja Ćeranić

Uloge: Igor Benčina, Filip Đurić, Boris Jager, Pavle Mensur, Milica Mima Trifunović, Ivana Zečević, Denis Murić Jasna Đuričić, Nela Mihailović, Jovo Maksić, Marko Milivojev Mili, Jovan Belobrković, Nemanja Vanović, Matea Milosavljević, Bojan Žirović, Nikola Šurbanović, Milutin Mima Karadžić, Draginja Voganjac, Tijana Marković, Dejan Lutkić, Marko Janjić

Nedelja, 3. novembar, Prvi program, 20.05 – 4. epizoda serije Grupa

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

U 5. epizodi “Gladiole i mišomor” druge sezone serije Psi laju vetar nosi gledaćete…

Dug moru - Epizoda 5

U 5. epizodi serije Dug moru Periša traži pomoć