Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / TV / Domaće serije / Pogledajte najavu za nove epizode serije “Istine i laži”

Pogledajte najavu za nove epizode serije “Istine i laži”

/

U novim epizodama popularne domaće serije “Istine i laži” koje kreću od ponedeljka, 25. februara očekuju vas nova lica i uzbudljivi zapleti.

Sve što ste očekivali, sve čemu ste se nadali, sve na šta ste se kladili – ispostaviće se kao netačno.

Bili ste na pogrešnom tragu, jer ova sezona nije puna neočekivanih obrta – ona jeste neočekivani obrt.

I bez brige, glavni junaci će uskočiti na tu vožnju na visini zadatka. Tek u ovoj sezoni, publici će postati jasno ko je zapravo ko, od kakvog je materijala i kako se nosi sa svojim lažima, a kako sa svojim istinama.

Ova sezona će vas bukvalno oduvati!

Serija je već u prvoj sezoni oduševila gledaoce Srbije i zabeležila ogroman, skoro neverovatan uspeh u kategoriji domaćeg TV programa. Odličan kasting, vrhunska produkcija, kao i vešto vođena priča, izdvojili su ovu seriju od sličnih programa i vrlo brzo po početku emitovanja, plasirali je u vrh gledanosti domaćih televizija! Popularnost na društvenim mrežama i među mladom publikom takođe je jedna od stvari koju svi učesnici u kreiranju „Istina i laži“ ističu kao jedno od najvećih iznenađenja, jer se verovalo da mlada publika više ne gleda televiziju, ali ova serija je i to opovrgla.

U drugoj sezoni, gledaoci su pratili priču godinu dana nakon događaja kojima se završila prva sezona. Većina glavnih likova je tu, ali u priču su ušli novi likovi, desiili su se obrti koje niko nije očekivao, a koji su ponovo uzburkali živote naših junaka i njihove međusobne odnose.

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit
This div height required for enabling the sticky sidebar