Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / TV / Domaće serije / Pogledajte najavu za nove epizode serije “Istine i laži”

Pogledajte najavu za nove epizode serije “Istine i laži”

/

U novim epizodama popularne domaće serije “Istine i laži” koje kreću od ponedeljka, 25. februara očekuju vas nova lica i uzbudljivi zapleti.

Sve što ste očekivali, sve čemu ste se nadali, sve na šta ste se kladili – ispostaviće se kao netačno.

Bili ste na pogrešnom tragu, jer ova sezona nije puna neočekivanih obrta – ona jeste neočekivani obrt.

I bez brige, glavni junaci će uskočiti na tu vožnju na visini zadatka. Tek u ovoj sezoni, publici će postati jasno ko je zapravo ko, od kakvog je materijala i kako se nosi sa svojim lažima, a kako sa svojim istinama.

Ova sezona će vas bukvalno oduvati!

Serija je već u prvoj sezoni oduševila gledaoce Srbije i zabeležila ogroman, skoro neverovatan uspeh u kategoriji domaćeg TV programa. Odličan kasting, vrhunska produkcija, kao i vešto vođena priča, izdvojili su ovu seriju od sličnih programa i vrlo brzo po početku emitovanja, plasirali je u vrh gledanosti domaćih televizija! Popularnost na društvenim mrežama i među mladom publikom takođe je jedna od stvari koju svi učesnici u kreiranju „Istina i laži“ ističu kao jedno od najvećih iznenađenja, jer se verovalo da mlada publika više ne gleda televiziju, ali ova serija je i to opovrgla.

U drugoj sezoni, gledaoci su pratili priču godinu dana nakon događaja kojima se završila prva sezona. Većina glavnih likova je tu, ali u priču su ušli novi likovi, desiili su se obrti koje niko nije očekivao, a koji su ponovo uzburkali živote naših junaka i njihove međusobne odnose.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit
This div height required for enabling the sticky sidebar

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.