in ,

Pogledajte najavu za nove epizode serije “Istine i laži”

Od 25. februara

U novim epizodama popularne domaće serije “Istine i laži” koje kreću od ponedeljka, 25. februara očekuju vas nova lica i uzbudljivi zapleti.

Sve što ste očekivali, sve čemu ste se nadali, sve na šta ste se kladili – ispostaviće se kao netačno.

Bili ste na pogrešnom tragu, jer ova sezona nije puna neočekivanih obrta – ona jeste neočekivani obrt.

I bez brige, glavni junaci će uskočiti na tu vožnju na visini zadatka. Tek u ovoj sezoni, publici će postati jasno ko je zapravo ko, od kakvog je materijala i kako se nosi sa svojim lažima, a kako sa svojim istinama.

Ova sezona će vas bukvalno oduvati!

Serija je već u prvoj sezoni oduševila gledaoce Srbije i zabeležila ogroman, skoro neverovatan uspeh u kategoriji domaćeg TV programa. Odličan kasting, vrhunska produkcija, kao i vešto vođena priča, izdvojili su ovu seriju od sličnih programa i vrlo brzo po početku emitovanja, plasirali je u vrh gledanosti domaćih televizija! Popularnost na društvenim mrežama i među mladom publikom takođe je jedna od stvari koju svi učesnici u kreiranju „Istina i laži“ ističu kao jedno od najvećih iznenađenja, jer se verovalo da mlada publika više ne gleda televiziju, ali ova serija je i to opovrgla.

U drugoj sezoni, gledaoci su pratili priču godinu dana nakon događaja kojima se završila prva sezona. Većina glavnih likova je tu, ali u priču su ušli novi likovi, desiili su se obrti koje niko nije očekivao, a koji su ponovo uzburkali živote naših junaka i njihove međusobne odnose.

https://www.youtube.com/watch?v=EZpruDEgTyU

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Treća sezona serije “Ubice mog oca” od 1. marta na PRVOJ

Urgentni centar nastavlja sezonu od 25. februara (Promo)