in , ,

OMGOMG

Očajna domaćica završila u zatvoru!

Glumica Felicity Huffman završila u zatvoru!

Glumica Felicity Huffman je u petak osuđena na 14 dana zatvora i 250 sati društveno-korisnog rada nakon što je priznala da je učetvovala u skandalu davanja mita za upis dece na univerzitet.

Glumica će takođe platiti novčanu kaznu od 30.000 dolara i provesti godinu dana pod nadzorom nakon izlaska iz zatvora.

Ova presuda se razlikuje od prethodne koju su predložili federalni tužioci da glumica provede mesec dana u zatvoru i plati 20.000 dolara novčanu kaznu. Njeni advokati su predložili umesto toga bude osuđena na godinu dana društveno-korisnog rada, što je podržalo i drugih 27 osoba – među kojima su kreator serije “Očajne domaćice” Marc Cherry i njena koleginica Eva Longoria.

U martu, Felicity je bila jedna od 30 osoba koje su optužene da su učetvovale u nacionalnom skandalu gde su roditelji plaćali velike sume novca kako bi svoju decu upisali u elitne univerzitete. Glumica je kasnije priznala da je učestvovala i da je platila 15.000 dolara da neko drugi polaže SAT test umesto njene starije ćerke.

Glumica je nakon izricanje presude izjavila:

Prihvatam presudu suda bez ikakvih rezervacija. Uvek sam bila spremna da prihvatim kaznu koju bi mi sudija Talwani izrekao. Prekršila sam zakon. Ne postoje izgovori i opravdanja za moje akcije. Tačka. Želela bih da se izvinim ponovo svojoj ćerci, svom mužu i akademskoj zajednici za svoje akcije. I pogotovo želim da se izvinim studentima koji su vredno radili svaki dan kako bi upisali koledž, kao i njihovim roditeljima koji su pravili neverovatna odricanja kako bi pomogli svojoj deci. U poslednjih 6 meseci sam naučila dosta o svojim manama. Moj cilj sada je da odslužim kaznu koji mi je sud izrekao. Radujem se društveno-korisnom radu i pružanju pozitivnog uticaja na moju zajednicu. Takođe, planiram da nastavim da doprinosim kako god je to moguće nakon što odslužim svoju kaznu. Mogu samo da vam obećam da ću u mesecima i godinama koje su preda mnom pokušati da živim pošteniji život, budem uzor svojoj ćerci i porodici i da doprinosim svoje vreme i energiju kako god je moguće. Moja jedina nada sada je da će moja porodica, moji prijatelji i moje društvo uspeti nekako da mi oprosti za moja dela.

Felicity Huffman

Glumica Lori Laughlin (Fuller House, 90210), koja je navodno takođe učestvovala u ovoj šemi se izjasnila kao nevinom u aprilu mesecu.

Izvor: TVINEMANIA

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Jelena Gavrilović u seriji Crveni mesec

Jelena Gavrilović o svojoj ulozi u seriji Crveni mesec

Snimanje serije “Švindleri” u produkciji RTS-a i Telekoma