Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Obnova za Homeland, The Blacklist i još 3 serije + Mike and Molly otkazani

/
/
/

Serije Homeland, The Affair, Wayward Pines, The Leftovers i The Blacklist su obnovljene, Chicago Med dobija još 5 epizoda, dok je serija Mike and Molly otkazana nakon 6 sezona.

Serije Homeland i The Affair dobijaju još po jednu sezonu. Showtime je zvanično obnovio svoje dve drame, Homeland za šestu i The Affair za treću sezonu. Finale trenutnih sezona za obe serije je zakazano za 20. decembar.

Televizija FOX je odlučila da i sledeće leto emituje seriju Wayward Pines. Skoro pet meseci nakon finala prve sezone serije, FOX je odlučio da je obnovi i za drugu sezonu koja će premijerno biti emitovana na leto 2016. godine.

WAYWARD PINES

HBO daje svojoj drami The Leftovers još jednu, treću sezonu, koja će ujedno biti i finalna. Nije objavljeno gde će biti smeštena treća sezona, niti ko će se od glumaca vratiti, ali je kreator serije Lindelof skoro nagovestio da ima velike planove za Scotta Glenna koji igra ulogu oca Kevina (Justin Theroux).

NBC-jeva drama The Blacklist je imala pad u gledanosti prošle sezone, kada je počela da se prikazuje četvrtkom umesto ponedeljkom. Ali, uprkos tome, je odlučeno da serija dobije i četvrtu sezonu. Treća sezona nastavlja sa epizodama od četvrtka, 7. januara.

Nova serija Chicago Med, drugi spin-off serije Chicago Fire, dobija pet dodatnih epizoda u trenutnoj sezoni, tako da će ukupno imati 18 epizoda u prvoj sezoni.

CHICAGO MED

Šesta sezona serije Mike and Molly će ujedno biti i poslednja. Nova sezona će imati 13 epizoda, što je manje nego inače, a glumica Rondi Reed, koja igra ulogu Mikeove majke Peggy da ekipa zna već nekoliko nedelja da je ovo poslednja sezona.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar