in

Novih 8 epizoda serije “Biser Bojane” početkom jeseni na RTS-u

Nastavak serije “Biser Bojane” gledaoci će moći da prate ove jeseni na Prvom programu RTS-a. Druga sezona će imati ukupno osam epizoda.

Snimanje novih epizoda pod palicom reditelja Milana Karadžića krenulo je u Ulcinju. Prva klapa je pala u veseloj i razigranoj atmosferi na plaži.

Može se očekivati još mnogo žešće priče, sa još mnogo novih likova, dobre ljubavne priče, dobrih melodramskih obrta, dobre krimi radnje.

reditelj Milan Karadžić

Ekipu serije su posetili premijer Crne Gore, Duško Marković i generalni direktori oba nacionalna servisa koji su podržali ovaj projekat.

Svi koji prave serije prave kriminalističke, hajde da napravimo nešto što je drugačije i što ljudi mogu da gledaju sa više opuštenosti i više relaksacije.

generalni direktor RTS-a, Dragan Bujošević

Generalni direktor RTCG, Božidar Škundrić, najavljuje da je njihov plan da 27. novembra, na Dan radio-televizije, kada slave jubilej, krenu sa emitovanjem osam epizoda ove serije.

U romantičnoj akcionoj komediji Biser Bojane 2, uz poznate likove, pojaviće se i nekoliko novih, kao i brojni debitanti iz Crne Gore i Srbije.

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Snimanje serije “Švindleri” u produkciji RTS-a i Telekoma

Sinđelići Sezona 5

VEČERAS kreće peta sezona serije Sinđelići