Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / TV / Domaće serije / Nove serije na RTS-u u 2019. – “Moja generacija”, “Pet” i “Kralj Petar Prvi”

Nove serije na RTS-u u 2019. – “Moja generacija”, “Pet” i “Kralj Petar Prvi”

/

RTS je u prethodnoj godini premijerno emitovao šest serija sa ukupno 134 epizode dok je sa reprizama bilo je ukupno 46 serija i 700 epizoda. Za prvu polovinu 2019. godine pripremljeno je još šest serija među kojima su “Moja generacija”, “Pet” i “Kralj Petar Prvi”.

„Ono što nas ipak karakteriše, to je što proveravamo koje ćemo sadržaje staviti na repertoar. Tražimo zaista jednu raznoliku ponudu i sela i grada i epohe i savremenog“, kaže odgovorni urednik redakcije dramskog i domaćeg serijskog programa RTS-a Marko Novaković.

Dodaje da u 2019. RTS ulazi sa još jednim tinejdžerskim sitkomom – Moja generacija, ali i sa dve vrlo ozbiljne serije – Pet, kriminalističko-dramskom i Kraljem Petrom Prvim.

Scene vršnjačkog nasilja stavile su tačku na snimanje prvog ciklusa serije Moja generacija.

„Mi se trudimo da pokrijemo sve grupe tinejdžera i da svi oni, na neki način, mogu da se prepoznaju i da shvate da je to serija o njima”, ističe reditelj Milan Konjović.

„Želimo da kroz gledanje serije o njima shvate koji su problemi i na koji način mogu da prevaziđu te probleme”, dodaje Konjović.

Žmurke, Miše Radivojevića, Delirijum tremens, Gorana Markovića i Grudi, Marije Perović su tri nove mini-serije RTS-a koje će se takođe emitovati u prvoj polovini 2019. godine.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit
This div height required for enabling the sticky sidebar

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.