Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / TV / Domaće serije / Nove serije na RTS-u u 2019. – “Moja generacija”, “Pet” i “Kralj Petar Prvi”

Nove serije na RTS-u u 2019. – “Moja generacija”, “Pet” i “Kralj Petar Prvi”

/

RTS je u prethodnoj godini premijerno emitovao šest serija sa ukupno 134 epizode dok je sa reprizama bilo je ukupno 46 serija i 700 epizoda. Za prvu polovinu 2019. godine pripremljeno je još šest serija među kojima su “Moja generacija”, “Pet” i “Kralj Petar Prvi”.

„Ono što nas ipak karakteriše, to je što proveravamo koje ćemo sadržaje staviti na repertoar. Tražimo zaista jednu raznoliku ponudu i sela i grada i epohe i savremenog“, kaže odgovorni urednik redakcije dramskog i domaćeg serijskog programa RTS-a Marko Novaković.

Dodaje da u 2019. RTS ulazi sa još jednim tinejdžerskim sitkomom – Moja generacija, ali i sa dve vrlo ozbiljne serije – Pet, kriminalističko-dramskom i Kraljem Petrom Prvim.

Scene vršnjačkog nasilja stavile su tačku na snimanje prvog ciklusa serije Moja generacija.

„Mi se trudimo da pokrijemo sve grupe tinejdžera i da svi oni, na neki način, mogu da se prepoznaju i da shvate da je to serija o njima”, ističe reditelj Milan Konjović.

„Želimo da kroz gledanje serije o njima shvate koji su problemi i na koji način mogu da prevaziđu te probleme”, dodaje Konjović.

Žmurke, Miše Radivojevića, Delirijum tremens, Gorana Markovića i Grudi, Marije Perović su tri nove mini-serije RTS-a koje će se takođe emitovati u prvoj polovini 2019. godine.

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit
This div height required for enabling the sticky sidebar