in , , ,

NOVA SERIJA! Premijera serije ŠVINDLERI od 22. decembra na Superstar-u

ŠVINDLERI

Od nedelje, 22. decembra u 21h na kanalu Superstar TV gledaćemo novu seriju Švindleri. Prva sezona serije ima 12 epizoda i rađena je u koprodukciji Telekoma Srbije, RTS-a i ATOS-a.

Dobri došli u Palanku, jedno sasvim obično mesto u Kraljevini Jugoslaviji u kom se živi mirno i uglavnom lepo… 

Sve dok Državna klasna lutrija Kraljevine Jugoslavije ne objavi da je izvučena srećka sa glavnom novčanom nagradom Turističke lutrije, i to u iznosu od neverovatnih milion dinara, a koji odlaze srećnom dobitniku, baš u našu Palanku! Pitanje je samo – ko je dobitnik?

Ova misterija okrenuće naglavačke spokojnu palanačku svakodnevicu. Njeni građani su, koliko do juče, razmišljali samo o predstojećim izborima za gradonačelnika, na kojima će birati između dvojice kandidata koji su jednu privatnu svađu pretvorili u političko nadmetanje – sadašnjeg gradonačelnika i bogatog veletrgovca Sofronija Sofre Ignjatovića i Joce Kirića, lokalnog brice, udovca i oca lepe Darinke-Dare.

Na sve to i u sred novonastale situacije, u Palanku stižu dva stranca, koja će dodatno zakuvati stvari… I potvrditi da je u Palanci retko šta onako kako deluje.

Uloge tumače:
Pavle Mensur, Filip Hajduković, Dragan Jovanović, Branka Pujić, Strahinja Blažić, Anđela Jovanović, Aleksandar Đurica, Marko Baćović, Nevena Vukes, Dejan Lutkić, Brankica Sebastijanović, Srđan Miletić, Vlasta Velisavljević, Gorica Popović, Vojin Ćetković, Andrija Kuzmanović…

Scenario potpisuje Đorđe Milosavljević, a režiju Nemanja Ćeranić i Miroslav Lekić.

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sindjelići

Šta uradili sa novcem od osiguranja? Saznaćete u 47. epizodi 5. sezone serije Sindjelići

Srećna Nova 2001: RTS 1, 2 i 3K

RTS u Novoj 2001: I raspevano i razigrano