Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Nova domaća serija “Istine i laži” ove jeseni na TV Prva

/
/
/

Nova serija “Istine i laži”, u režiji Mihaila Vukobratovića počinje sa emitovanjem na jesen na televiziji PRVA. Scenario je urađen po uzoru na poznatu argentinsku seriju, koja je odmah po emitovanju stekla veliku popularnost u Latinskoj Americi.

“Ova serija je od jeseni glavni projekat Prve televizije i sigurna sam da će uspeti da dopre do srca publike. Pošto imamo dosta scenarija, nadamo se da će ova serija trajati godinama. Našu ozbiljnost dokazujemo i time što smo pozvali Nebojšu Romčevića da bude deo naše ekipe, i on je postao guru za serijski program, tako da sam sigurna da uspeh neće izostati. Posle ove serije videćete i sve ostale stvari koje Prva televizija sprema za jesen, i sigurna sam da ćemo opravdati naše ime i u budućnosti“, istakla je direktorka Antene grupe za Srbiju i Crnu Goru, Manja Grčić, i dodala da je izuzetna privilegija to što Prva televizija, uprkos teškim uslovima na tržištu, nastavlja da ulaže u kvalitetnu domaću produkciju.

MANJA GRČIĆ / Foto: PRVA TV

“U pitanju je ogroman, ozbiljan i veoma skup projekat. Ambicija je jako velika, i sa naše strane, i glumačke, kao i Prve televizije koja je producent serije. Rad na seriji je počeo pre godinu dana, a sredinom marta smo snimili pilot epizodu, koju je pogledala fokus grupa od 1000 ljudi i oni su dali odlične ocene i sjajne komentare. Serija „Istina i laži“ su novi „Srećni ljudi“ ili „Bolji život“”, objasnila je Svetlana Drinjaković ispred Smart produkcije.

Cenjeni dramski pisac koji je odnedavno odgovoran i za kreiranje igranog programa Prve TV, Nebojša Romčević, bio je posebno “religiozan”.

“Želim da svi ostarimo radeći ovu seriju. Ona promoviše izvanrednu glumačku generaciju koja će umeti da iznese radnju serije i zbog toga smatram da ovaj projekat obećava. Čim čovek uđe u jednu moćnu korporaciju, u sebi počinje da gaji religiozna osećanja. Od kad sam počeo da radim na projektu, svaka druga rečenica mi je „Daće bog“. Nadam da će nas Milostivi pogledati, jer ipak je ovo grčka televizija, a oni imaju direktne veze sa Olimpom, pa se nadamo najboljem!”.

Režija je poverena sjajnom Mihailu Miši Vukobratoviću koji je izrodio serije poput „Srećnih ljudi“, „Porodičnog blaga“, „Otvorenih vrata“, „Stižu dolari“ i mnogih drugih koje su i dan-danas u srcima publike.

“Ovo je porodična dnevna serija i nije kao ostale telenovele koje smo gledali. Specifična je po svojoj brzini i sadržajnosti, i siguran sam da je zbog toga i najpopularija serija u Južnoj Americi. U jednoj epziodi ćete gledati radnju koja se u drugim sapunicama provlačila kroz pet. Pošto obrađujemo standarne životne probleme običnog građanina, nama je cilj da preskočimo tu rampu i uđemo u stanove gledalaca, ne da ostanemo samo iza ekrana”, objasnio je reditelj serije.

SVETISLAV BULE GONCIĆ / Foto: PRVA.rs

Potraga za istinom i iskrenošću, i život u lažima su glavne teme serije, a publika će umeti da se poistoveti sa glumcima, zahvaljujuči sličnim sudbinama. Svako će prepoznati sebe, prijatelja, komšiju, rođaka…

“Kao glava porodice susrešću se sa mnogim problemima, a svako će se iz moje generacije prepoznati. Mnogo se stvari dešava baš kao i u životu. Šta je ustvari tačno i koja je naša percepcija života. Šta mi to želimo i kako se projektujemo u tome što želimo su glavne poruke serije”, istakao je glumac Svetislav Bule Goncić koji tumači jednu od glavnih uloga.

Takođe, jedna od glavnih uloga pripala je i Jeleni Gavrilović koja će se ovoga puta predstaviti publici u potpuno drugačijem svetlu u odnosu na sve što je radila u dosadašnjoj karijeri.

“Glumim direktorku firme u kojoj radi Bule Goncić, a ona nije baš pozivitan lik. Doživela je svašta u životu i borila se za mesto na kojem je sad. To je žena koja ne bira sredstva da dođe do cilja“, objasnila je Gavrilovićeva svoju ulogu i dodala da u stvarnom životu nema nikakve sličnosti sa njom i da joj je draž kada je publika upozna u potpuno drugom svetlu.”

Izvor: PRVA.rs

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar