Home » Serije » Domaće serije » Nemoj da zvocaš – Epizoda 1 – Sinopsis i najave
Foto: PRVA

Nemoj da zvocaš – Epizoda 1 – Sinopsis i najave

Podeli ovo:

Prva epizoda nove domaće serije Nemoj da zvocaš označiće i početak nove telezijske sezone za televiziju PRVA. Večeras, 12.09. u 21:05h premijerno ćemo pogledati prvu epizodu a ispod pročitajte šta vas sve očekuje u njoj.

Simka i Bata Vuković danas slave zlatnu svadbu. Za uspomenu se fotografišu mobilnim telefonom koristeći aplikaciju koju je groblje izbacilo za nadgrobne spomenike i ne daj Bože… Izdržali su zajedno pedeset godina braka, ali senka jedne velike jugoslovenske zvezde preti da ugrozi njihovu svetlu budućnost.

Marina i Ilija Glišić su ispratili sina Mišu na studije glume u daleki Novi Sad. Dok Ilija žuri na posao Marina shvata da je njen život domaćice izgubio smisao. Pokušaće da ga povrati u jednom malo ekstermnijem šopingu.

Boki Žutić, bližoj rodbini poznatiji kao D.J. Box ostao je bez posla. Danas je prvi dan njegovog zajedničkog života sa devojkom Ninom. Kod nje. Dobro, kod njenog tate. U njegovom stanu. Ali to neće biti problem. Valjda?!

Serija Nemoj da zvocaš na komičan način prikazuje zajednički život tri para: mladog, koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog, koji je usred „krize srednjih godina“ i zrelog, koji deli dobro i zlo već 45 godina. Kroz prizmu svakog para gledaoci će se na duhovit način susresti sa radostima i „mukama“ svakodnevice u dvoje.

Upoznajte parove – STRANA 2 >

Slični naslovi

Podeli ovo:

Komentari:

About tvinemania.rs

Sve najnovije vesti, najave, slike, datume premijera i ostale informacije možete pronaći na portalu tvinemania.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

three × two =

x

Check Also

Nemoj da zvocaš – Epizoda 42 – Sinopsis + Promo

Pročitajte sinopsis za 42. epizodu humorističke serije Nemoj da zvocaš, koju ...

Nemoj da zvocaš – Epizoda 41 – Sinopsis + Promo

Pročitajte sinopsis za 41. epizodu humorističke serije Nemoj da zvocaš, koju ...