Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Nemanjići: radjanje kraljevine – Epizoda 6 – Sinopsis & Promo (17.03.2018.)

/
/
/

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za petu epizodu pod nazivom “Bitka braće” serije “Nemanjići – rađanje kraljevine“, scenariste Gordana Mihića i reditelja Marka Marinkovića, koju možete premijerno da pogledate u subotu, 17. marta na Prvom programu RTS-a.

Papa Inoćentije Treći razmatra da li da sklapa savez sa Vukanom. Ugarska vojska je napala Hum i ta činjenica navede papu da prihvati Vukanov predlog, ali od njega traži potpunu pokornost, raskid sa carigradskom patrijaršijom i prihvatanje katoličke vere u Zeti.

Aleksije Anđel zamera Stefanu što pregovara sa papskom kurijom. Međutim, vizantijski car ne može da pruži Stefanu zaštitu od Ugarske koja mu preti.

Nemanjići - rađanje kraljevine, Jelena Gavrilović

Nemanjići – rađanje kraljevine, Jelena Gavrilović

Stefan je ljut na Evdokiju. Neodgovorno se ponaša i celo carigradsko društvo preselila je na Stefanov dvor. Nagoveštava joj da će je oterati sa dvora ukoliko se ne uozbilji. Evdokija smatra da on ne sme da joj preti.

Nemanjići - rađanje kraljevine, Vojin Ćetković

Nemanjići – rađanje kraljevine, Vojin Ćetković

Reditelj serije je Marko Marinković, a scenarista Gordan Mihić.
Glavne uloge u šestoj epizodi igraju Vojin Ćetković, Dubravka Mijatović, Mladen Nelević, Nebojša Glogovac, Nada Šagin, Dragan Mićanović, Miki Krstović, Jelena Gavrilović, Goran Sultanović i Slobodan Beštić.

Izvor: RTS

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar