in

Neće biti nastavka Ravne Gore

Iako je najavljeno još 5 epizoda serije Ravna Gora, to se ipak će desiti, potvrdio je sin Radoša Bajića, Nedeljko, koji je istakao da se do ove odluke došlo jer je RTS u lošoj finansijskoj situaciji, ali i da država nije zaineteresovana za ovaj projekat.

Ceo projekat je bio zamišljen kao dramska trilogija. Nažalost, zbog teške finansijske situacije u kojoj se našao RTS i zbog nezainteresovanosti države, nastavka “Ravne gore” neće biti… “Ravna gora” je fenomen. Ispostavilo se da je ipak došla prerano, da srpsko društvo nažalost još nije spremno da se suoči sa zatamnjenim istorijskim istinama. Moj otac je godinama istraživao i pripremao seriju na tu temu, koja je decenijama stavljana pod tepih. Ponosan sam na njega – rekao je Nedeljko Bajić.

On je dodao da je u planu da se nastaviti snimanje serije “Selo gori a baba se češlja” i da se Radašin i Milašin vraćaju u Petlovac 2015. godine.

Izvor: Telegraf

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

O drugoj sezoni serije True Detective

”Branio sam Mladu Bosnu” – serija i film