in ,

Nastavci Igre prestola: Otkazan Bloodmoon, stiže House of the Dragon

Jedna od serija koja je trebalo da se dešava u istom univerzumu kao Igra prestola je otkazana, preneli su mnogobrojni američki mediji. Televizija HBO je za projekat pod radnim nazivom Bloodmoon naručila pilot epizodu 2018. godine, ali je iz pisanja medija nejasno da li je serija otkazana pre snimanja pilota, ili je pilot snimljen, ali je bio razočaravajući. HBO nije izdao ni potvrdu ni demant ovih vesti.

Autor “Pesme leda i vatre” Džordž R.R. Martin nedavno je izjavio da HBO trenutno ima u planu tri serije bazirane na njegovim delima. Jedna od njih je trebalo da bude Bloodmoon – serija bi pratila dešavanja u Vesterosu 8000 godina pre događaja Igre prestola, odnosno period poznat pod nazivom “Duga noć” u kojem su se, po prvi put, pojavili Beli hodači.

Druga serija će biti bazirana na knjizi “Vatra i krv” i pratiće porodicu Targarjen od Egona Osvajača i njegovih sestara, pa sve do građanskog rata poznatog kao “Ples zmajeva”. HBO je objavio da će naziv serije biti House of the Dragon sa sloganom “Vatra će vladati”.

O trećoj planiranoj seriji se gotovo ništa ne zna. Postoje sumnje da će se radnja ove serije odvijati u Esosu oko 400 godina pre događaja Igre prestola i da će centralna tema biti Propast Valirije, ali se HBO još nije oglasio po ovom pitanju.

Report

What do you think?

Written by Amaranta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Detalji iz emisije Povuci ručnu 2002. godine

Šou program na Pinku: Jova povlači ručnu (2002)

Napeta 18. epizoda serije Crveni mesec večeras u 21h