Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Nastavak serije “24” bez Jack Bauer-a

/
/
/

Nova sezona serije 24, koja je još uvek u pripremi prema navodima predsednika FOX televizije Gary Newman-a, biće potpuni reset sa novim likovima bez Jack Bauer-a.

Manny Coto i Evan Karz trenutno pripremaju scenario zajedno sa dugogodišnjim producentom serije 24 Howard Gordon-om. Iako televizija FOX još uvek nije videla scenario, Gary kaže da će centar priče biti novi lik u odsustvu Jack Bauer-a. Ali nije da nisu pokušali da ga vrate u seriju.

“Očigledno je da bismo voleli da Kiefer Sutherland ponovi svoju ulogu s obzirom da smo mu to i predložili”, rekao je Newman. “Medjutim, to nije nešto za šta je on trenutno zainteresovan, ali nas je podržao u tome da pronadjemo način da nastavimo seriju”.

Foto: FOX
Foto: FOX

Televizija FOX priprema seriju bez Kiefer-a još od januara. Poznati sat će nastaviti da kuca u novoj seriji, ali vezano za poznate likove Newman je rekao:

“Iskreno, nisam siguran da ćemo videti bilo koga od starijih likova. Ne bi me iznenadilo da bude totalni reset što se likova tiče”.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar