Home » Serije » Domaće serije » Nakon “Selo gori” stiže nova serija “Psi laju, vetar nosi”
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Nakon “Selo gori” stiže nova serija “Psi laju, vetar nosi”

Podeli ovo:

Pala je prva klapa nove televizijske serije “Psi laju, vetar nosi”, autora Radoša Bajića, u produkciji RTS-a i Contrast studija.

Autor najgledanije i najduže TV serije RTS-a “Selo gori a baba se češlja”, Radoš Bajić, sa jedanaest epizoda novog dramskog serijala pod nazivom “Psi laju, vetar nosi“, otkriva nepoznati i kontroverzni urbani svet predgrađa.

Smeštajući svoju priču na Straževicu, u Rakovicu, Resnik, Ostružnicu, Sremčicu i Orlovaču, autor u epicentar svoje i naše pažnje ponovo stavlja male, obične ljude. Ovoga puta one koje su nedavno napustili svoje domove i koji su se trbuhom za kruhom, u potrazi za boljim životom, nasukali na obode velikog grada, da tu potraže sreću – i komad hleba…

Kako pregurati naredni dan? To je pitanje koje svakodnevno sebi postavljaju junaci nove TV serije -Tihomir Stanić, koji tumači jednu od glavnih muških uloga, zatim Anita Mančić, čuvena Mira Banjac, Radoslav Rale Milenković, Radoš Bajić, Milenko Pavlov, Bora Stjepanović, Boris Milivojević. Tu je i poznati glumac iz Makedonije Dančo Čevrevski, profesor glume na univerzitetu u Skoplju, koji će posle više od 20 godina ponovo zaigrati u srpskom projektu, zatim Ana Sakić, Marko Živić, Ivan Jeftović, Dragan Marinković Maca, Nedeljko Bajić, Đorđe Erčević, Aleksandar Srećković Kubura, Đorđe Erčević, Isidora Minić, Nenad Heraković i mnogi drugi.

Proverenu ekipu filmskih autora i profesionalaca, koji su realizovali mnoge uspešne projekte u koprodukciji RTS i CONTRAST STUDIOS, ovoga puta predvodi mlada rediteljka Jelena Bajić–Jočić, koja se prethodno predstavila našoj publici veoma uspešnom režijom igranog filma i dramskog serijala “LED”.

TV serija će u narednih desetak nedelja biti snimana na široj teritoriji Beograda, počev od “kruga dvojke”, preko Zemuna, do prigradskih naselja Ostružnice, Straževice, Železnika, Mirijeva, Resnika… Početak emitovanja planiran je za jesen 2017. godine na programima Radio-televizije Srbije.

Izvor: MONDO

Slični naslovi

Podeli ovo:

Komentari:

About tvinemania.rs

Sve najnovije vesti, najave, slike, datume premijera i ostale informacije možete pronaći na portalu tvinemania.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Pogledajte prvi trejler za seriju Nemanjići – rađanje kraljevine (VIDEO)

RTS je premijerno predstavio prvi zvanični trejler za najveći projekat koji Javni ...

Santa Maria della Salute – Epizoda 1 – Od 11. marta na RTS1 (VIDEO)

U subotu, 11. marta u 20h na RTS1 premijerno pogledajte prvu ...