in ,

Najava za novu humorističku seriju “Nek ide život”

Nek ide život – Epizoda 1

Od ponedeljka, 7. oktobra na kanalu Superstar TV kreće nova humoristička serija “Nek ide život” čija prva sezona ima 44 epizode. Serija će se emitovati i na televiziji Pink na proleće 2020. godine.

“Nek’ ide život” je sočna komedija strukture klasičnog sitkoma, u kojoj humor dominantno proizilazi iz složenih situacija, iznenadnih preokreta i vratolomija u kojima će se zapetljati glavni junaci. Serija će svakako slediti i tradiciju najboljih domaćih serija koje obiluju humorom, koji proističe iz naravi i karaktera protagonista.

U centru pažnje su članovi porodice Savković – majka Grozda, ponosna vlasnica cvećare koju igra Ljiljana Stjepanović, njeni sinovi Ljubiša i Siniša, koje igraju Miodrag Fišeković i Milan Kovačević, ćerka Silvana koju tumači Paulina Manov i snaja Katarina, koju igra Anđelka Prpić.

Pored glavne postavke, kroz 44 epizode prodefilovaće više od sto glumaca koji će oživeti galeriju raznovrsnih likova koji obožavaju, ismevaju, izbegavaju, ogovaraju i proganjaju čudesnu porodicu Savković.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Serija “Dug moru” pretpremijerno prikazana u Kombank dvorani

Saznajte šta vas očekuje u 1. epizodi serije Grupa