Grupa: Epizoda 7
Grupa: Epizoda 7
in ,

Najava za 7. epizodu serije Grupa

Grupa: Epizoda 7

Nova, 7. epizoda popularne serije Grupa emitovaće se u nedelju, 24. novembra u 20h na RTS-u. Ispod možete da pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za novu epizodu.

Policija dolazi kod Petre u stan da je ispita. Petrina tetka je nagovara da ispriča policiji sve o pištolju koji joj je dao Stanislav na čuvanje.

Inspektor Gaga dolazi kod Vanjine majke, Milene, koja ga moli da učini sve što je u njenoj moći ne bi li joj pomogao da zaštiti njenog sina. Policija pretresa Stanislavljev stan s namerom da pronađe pištolj. Kada u njegovom stanu pronađu pištolj i nekoliko paketića sa marihuanom privedu Stanislava u policijsku stanicu.

Kreatori: Uroš Tomić, Dragan Đurković

Scenario: Katarina Mitrović, Dunja Matić, Staša Bajac, Gvozden Đurić

Režija: Slobodanka Radun

Uloge: Igor Benčina, Filip Đurić, Denis Murić, Milica Mima Trifunović, Ivana Zečević, Marko Milivojev Mili, Vojin Ćetković, Tijana Marković, Bojan Žirović, Milutin Mima Karadžić, Draginja Voganjac, Dejan Lutkić, Matea Milosavljević, Nikola Šurbanović, Marko Gizdavić, Mladen Sovilj, Irfan Mensur, Branka Katić.

Nedelja, 24. novembar, Prvi program, 20.05

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Biser Bojane: Sezona 2 / Epizoda 3

U 3. epizodi 2. sezone serije Biser Bojane 2

Dug moru

Saznajte sve o 8. epizodi serije Dug moru