senke nad balkanom sezona 2 epizoda 3
senke nad balkanom sezona 2 epizoda 3
in ,

Najava za 3. epizodu 2. sezone serije Senke nad Balkanom

Senke nad Balkanom: Sezona 2 / Epizoda 3

Kakve misterije krije srednjovekovni grad Žrnov i zašto je njegovo rušenje bilo potrebno kako bi se izgradio spomenik Neznanom junaku?

Večeras u 20h na televiziji Nova S vas očekuje 3. epizoda 2. sezone serije Senke nad Balkanom. Ispod možete da saznate sve o novoj epizodi kao i da pogledate najavu.

Senke nad Balkanom: Sezona 2 / Epizoda 3

Trag ubice vodi do groba neznanog junaka i tajne ko je tamo zaista sahranjen. Ali ispitujući taj trag, Stanko i Zečević u svojoj istrazi, koju sprovode uz pomoć Taneta nailaze na tragove koji ih još više šire misteriju.

Za to vreme u Italiji, na samoj granici sa Jugoslavijom, novi “jaki” čovek podzemlja se sprema da stupi na scenu. Tomasević spašava makedonskog teroristu Damjana od njegovih dojučerašnjih ustaških prijatelja, i preko njega želi da uspostavi jugoslovensku proizvodnju i distribuciju nove droge – heroina.

Maja Davidović i Mustafa Golubić se sreću, i mada ideološki neprijatelji, odlučuju da srađuju na otkrivanju ko stoji iza zavere ubistva kralja.

U trenutku kada se Stanku učini da je došao do važnog traga, desi se novo ubistvo…

Režija: Dragan Bjelogrlić

Uloge: Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, Leona Paraminska, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Marko Grabež, Igor Đorđević.

Ako nakon večerašnje epizode ne možete da se strpite do sledećeg ponedeljka, odgledajte sve epizode odjednom bez obzira na to kod kog ste internet provajdera.

Korisnici EON, D3, D3i ili Total TV platforme, aktivacijom na mojSBB portalu mogu u par koraka da kupe za samo 990 RSD paket “Senke 2” i da odgledaju sve epizode pre svih.

Ukoliko vam je lakše, paket “Senke 2” možete poručiti za isti iznos pozivom na 19900, kao i posetom SBB prodajnom mestu.

Svi koji nisu SBB korisnici, preko bilo kog interneta u Srbiji, paket “Senke 2” mogu da kupe online karticom za 990 RSD na eon.tv/senke2 ili slanjem SMS poruke SENKE na 3355.

Novu sezonu će moći da gledaju svi korisnici SBB-a u Srbiji i Telemacha u Sloveniji, BiH, Crnoj Gori, kao i putem NetTV Plus platforme u celom svetu!

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Dug moru epizoda 8

Laži izlaze na videlo u 8. epizodi serije Dug moru

Državni službenik 2

Snima se druga sezona serije Državni službenik 2