in ,

Najava za 1. epizodu serije Junaci našeg doba

Junaci našeg doba – Epizoda 1

U utorak, 17. decembra u 20:05 na Prvom programu RTS premijerno će biti emitovana 1. epizoda serije Junaci našeg doba. Serija je snimljena u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji Košutnjak filma.

Glavni junak serije je Velimir Čičanović, zvani Čičko, nekada ljubimac devojaka, oženio se na 4. godini fakulteta, pa studirao još 5 godina, izgubio samopouzdanje, promenio 3 stranke i u toj trećoj dogurao do funkcije držača kišobrana šefu stranke, zapao u dugove i priključio se velikoj armiji gubitnika.

Naša priča počinje neočekivanom ponudom Čičku da preuzme važan i odgovoran položaj u društvu. To što mu je biografija prazna, što mu je CV gotovo “tabula rasa” bez značajnog uspeha, kvalifikuje ga upravo iz tog razloga: što nije uradio ništa, ni dobro ni loše. Bitno je da nije uradio ništa loše, ništa zabrljao, pokvario, ukrao. To u jednom trenutku postaje bitno.

“Junaci našeg doba”, Milutin Mima Karadžić i Danica Radulović

Život je promešao svoje karte i Čička je zapala konačno ona prava. Da li je zaista “prava”? Da li je naš junak sposoban da je odigra kako treba? Da li je njegova porodica spremna da podnese uspeh i novi status u društvu? Probijanje ka boljoj budućnosti ukrstiće puteve junaka naše serije a iz zaborava će izroniti delovi bolje prošlosti. Njihove sudbine naićiće na neočekivane skretnice, raskrsnice, dileme i iskušenja.

“Junaci našeg doba”, Nenad Jezdić

Uloge tumače: Igor Đorđević, Mina Lazarević, Branko Cvejić, Nenad Jezdić, Marija Vicković, Dejan Lutkić, Svetlana Bojković, Aleksandar Berček, Branislav Lečić, Milutin Mima Karadžić, Eva Ras, Isidora Građanin, Rade Maričić, Pavle Veselinović, Hadži Nenad Maričić, Tijana Ćurović, Branimir Brstina, Milan Vasić, Isidora Janković, Stefan Buzurović, Slobodan Davinić, Milica Milša, Aleksandar Dunić, Siniša Ubović, Aleksandra Balmazović, Predrag Smiljković, Bora Nenić, Zoran Babić, Vojin Ćetković

“Junaci našeg doba”, Mina Lazarević i Igor Đorđević

Scenario Siniša Pavić
Saradnik na scenariju Ljiljana Pavić
Izvršni producent Zoran Janković
Scenograf Zorica Čobanović
Kostimograf Snežana Karl
Montažeri Tihomir Dukić i Lana Vukobratović
Direktor gotografije Veselko Krčmar
Umetnički direktor Slobodan Terzić
RTS urednik serije Marko Novaković
Reditelji Mihajlo Vukobratović i Ivan Stefanović

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Žigosani u reketu

Očekujte neočekivano u 9. epizodi 2. sezone serije Žigosani u reketu

Neočekivani rasplet u 11. epizodi 2. sezone serije “Psi laju vetar nosi” (FINALE)