Senke nad Balkanom 2 / Ubice mog oca 4 / Žigosani u reketu 2 / Ujka - novi horizonti
in , , ,

LOVELOVE

NAJAVA | Senke nad Balknom 2, Ubice mog oca 4, Žigosani u reketu & Ujka – novi horizonti

Ove jeseni tri popularne serije Senke nad Balknom 2, Ubice mog oca 4 i Žigosani u reketu se vraćaju na male ekrane i njima se pridružuje i nova serija Ujka – novi horizonti.

Pored bogatog stranog serijskog i filmskog programa, domaće visokobudžetne serije iz originalne produkcije United Media obagatiće programsku šemu NOVA S televizije.

View this post on Instagram

PROMO | Pogledajte najavu za serije Senke nad Balkanom 2, Ubice mog oca 4, Žigosani u reketu 2 i Ujka – Novi horizonti koje kreću ove jeseni na televiziji NOVA S! #senkenadbalkanom #ubicemogoca #zigosaniureketu #ujkanovihorizonti @senkenadbalkanom @ubice_mog_oca @zigosani_u_reketu @ujka_novi_horizonti #TVINEMANIA

A post shared by TVINEMANIA – SERIJE (@tvinemania) on

Gledaoci već od 21. septembra mogu pratiti seriju “Ujka – novi horizonti” sa Nikolom Đuričkom, Brankom Katić i Borisom Milivojevićem u glavnim ulogama. Ova komedija autora Srđe Anđelića emitovaće se svakog vikenda u 20.30h.

Krajem oktobra ekskluzivno na NOVA S počinje emitovanje dugoočekivane druge sezone “Senki nad Balkanom” Dragana Bjelogrlića. Šest godina nakon događaja u prvoj sezoni, popularni junaci Tane i Stanko kreću u avanturu koja će baciti novo svetlo na skrivenu istoriju Balkana. U uzavreloj atmosferi društvenih i ideoloških previranja karijere se ruše i stvaraju a tajna društva i ilegalne organizacije usmeravaju državnu politiku. I dok narko bande vode bespoštedni rat na ulicama, Beograd potresa serija jezivih ubistava koje naše junake dovode do samog srca misterije jednog od najpoznatijih atentata dvadesetog veka.

Od novembra gledaoci će premijerno moći da prate avanture košarkaša “Radnika”, na i van terena, u novoj, drugoj sezoni “Žigosanih u reketu” dok se na zimu očekuje četvrta sezona krimi serijala “Ubice mog oca”.

Jesenja šema na televiziji NOVA S počinje u nedelju 15. septembra kada se na male ekrane vraća “Utisak nedelje”. Politička talk show emisija koju vodi i uređuje Olja Bećković i dalje će se emitovati u svom stalnom terminu – nedeljom u 21h a autorka će kroz razgovor sa gostima i predloge ukazati na najbitnije događaje koji su obeležili sedmicu za nama.

Velika novina u programu je popodnevna emisija “Među nama” sa Natašom Miljković i Majom Nikolić koja će se emitovati radnim danima od 17 do 19 h. U novom informativno-zabavnom formatu, Nataša i Maja će obrađivati sva aktuelna dešavanja kroz priloge i uključenja reportera sa terena, ali i razgovore sa gostima u studiju. Uz sve to, obećavaju i dosta zabave kako bi se gledaoci opustili nakon radnog dana.

Ivan Ivanović i njegov tim prvu emisiju spremaju za 20. septembar u svom stalnom terminu – petkom od 22h.

Gledaoci NOVU S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3i ali i EON platformi. Radio NOVA S: www.novas.tv

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Premijera serije “Crveni mesec” zakazana za 7. oktobar

Uskoro kreće peta sezona serije Sinđelići na TV PRVA (VIDEO)