Jagodici: Oprostajni Valcer - RTS
in ,

Možda će biti i 4. sezone serije Jagodići (Video)

Glumac Gordan Kičić, gostujući na Festivalu domaćih igranih serija u oktobru, prilikom zahvaljivanja publici na nagradi za najgledaniju seriju Jagodići, rekao je da postoji mogućnost i za četvrtu sezonu.

Po zvaničnom istraživanju kompanije za merenje gledanosti AGB Nielsen, serija Jagodići: Oproštajni Valcer je na Festivalu domaćih igranih serija 2015. dobila nagradu za najgledaniju seriju u protekloj sezoni.

Glumac Gordan Kičić je preuzeo nagradu za najgledaniju TV seriju i pri tom se zahvalio publici i najavio potencijalnu četvrtu sezonu serije Jagodići:

Ja moram da kažem da sam veoma srećan zbog ovog podatka. Hteo bih da se zahvalim, zaista, celoj ekipi koja je radila ovaj projekat i ovo je treća sezona, možda će biti i četvrte, u svakom slučaju hvala vam svima.

Prva sezona serije pod nazivom Sva ta ravnica, radjenoj po istinitim motivima knjige Nenada Čanka Kao i sva ravnica, emitovana je 2010. godine na televiziji Pink. Nastavak, odnosno druga sezona pod nazivom Jagodići je emitovana 2012/13 godine na televiziji RTS 1, a treća sezona 2014/15 godine takodje na RTS-u.

Pogledajte video snimak sa FEDIS-a i šta je glumac rekao:

https://www.youtube.com/watch?v=jgFdjvEzd88

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Koja je Vaša omiljena domaća serija? (Anketa)

Čizmaši – Epizoda 5 – Sinopsis