RTS
in , ,

“Moja generacija Z” od 4. marta na RTS-u

Od 4. marta, radnim danima osim petkom u 22h gledajte novu domaću seriju o odrastanju generacije Z. Serija “Moja generacija” će se emitovati na RTS 1 i RTS Planeta.

Serija govori o onima koji su nasledili čuvene “milenijalce” – generaciji “Z”, odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji).U serijalu o odrastanju, tradicionalno jednom od najpopularnijih podžanrova na ovim prostorima, pratimo junake iz dva razreda (iz crvene i plave smene) u prvim danima nove školske godine u kojoj će doneti važne životne odluke.

Dramski zapleti, oplemenjeni muzikom (Zemlja gruva, Mistejk Mistejk i drugi) i humorom, govore o dilemama i problemima ali i radostima u životu mladih u Srbiji, o njihovim roditeljima i profesorima.

Serija je snimana četiri meseca na brojnim lokacijama u Beogradu, a glavne uloge i priliku da zasijaju dobilo je dvadesetak najtalentovanijih mladih glumaca, što je sigurno jedan od najvećih kvaliteta ovog serijala od 44 epizode.

Uloge (Plava i Crvena smena): Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić.

Ostale uloge: Nebojša Rako, Ana Mandić, Milica Zarić, Slobodan Beštić, Miloš Vlalukin, Katarina Žutić, Predrag Bjelac, Darko Tomović, Ivana Šćepanović, Vladan Dujović, Nenad Ćirić, Aleksandar Đurica, Vanja Milačić …

Scenario: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Tanja Ilić

Režija: Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić

Izvor: RTS

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Serija “Grudi” od 9. marta na RTS-u

Pogrešan čovek: Epizoda 106 – Sinopsis / Promo