in ,

Miona Marković i Svetozar Cvetković o drugoj sezoni serije Žigosani u reketu

Glumci obećavaju uzbudljivu sezonu…

Druga sezona serije “Žigosani u reketu” kreće sa emizovanjem ove jeseni na televiziji NOVA S. Glumica Miona Marković, koja u seriji igra ulogu Ane Marije i glumac Svetozar Cvetković (Milovan Zečević) najavljuju uzbudljive nove epizode u kojima će gledaoci uživati.

Miona je oduševljena drugom sezonom i kaže da joj se više sviđa od prve:

“Meni se, iskreno, više dopada druga sezona od prve, nekako je na nekom ozbiljnijem nivou. Možda mogu da kažem da ima malo manje košarke, a više politike i više novina, redakcija i tako to, što se meni više sviđa”

Miona Marković

“Svojevremeno mi je Mira Furlan rekla kad je snimala čuvenu američku seriju ‘Lost’ da oni kad dobiju scenarije, glumci serije ‘Lost’, ne čitaju scenario od početka, nego od kraja, da vide kako se završava njihova uloga i da li je njihov lik ubijen i bojim se da će se to tako i kod nas završiti, da ćemo tako da vrtimo zadnje listove, iz prostog razloga što ni sada ne znamo na koju stranu će koji od likova da ode”

Svetozar Cvetković

Televizije N1 i Nova S posluju u okviru kompanije United Media.

Izvor: N1

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ANKETA: Koja serija zaslužuje Zlatnu Antenu? FEDIS 2019

Premijera serije “Crveni mesec” zakazana za 7. oktobar