Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Marvel’s Agent Carter – Sinopsis + Promo

/
/
/

Serija Agent Carter emitovaće se u januaru 2015. godine, tokom pauze u prikazivanju epizoda serije Agents of SHIELD. Televizija ABC je objavila zvanični sinopsis i promo za seriju.

Sinopsis:

Pre nekoliko godina agent Coulson i njegov S.H.I.E.L.D. tim su se zarekli da će da štite one koji ne mogu sebe zaštiti od pretnji koje tada nisu mogli ni da zamisle da će postojati. Postojao je I agent Peggy Carter koji se takođe zavetovao, ali je on živeo u različito vreme, kada još nisu shvatili da su žene shvatane kao pametne ili obrazovane kao njihovi partenri.
Ali niko ne bi trebalo da podceni Pegi.
Pegin mir se iznenada poremetio 1946 kada se njen muž vratio iz rata. Radeći za tajne SSR-a(Strategije naučnog istraživanja), našla se između posla u administraciji iako bi radije bila na bojnom polju, koristeći svoje talente i sređivati neprijatelje. Ali takođe mora da se izbori i sa ulogom solo žene u Americi, nakon gubitka ljubavi njenog života- Steve Rogers-a.

U seriji “Marvel’s Agent Carter” glume Hayley Atwell kao Agent Peggy Carter, James D’Arcy kao Edwin Jarvis, Chad Michael Murray (“One Tree Hill,” “A Cinderella Story”) kao Agent Jack Thompson, Enver Gjokaj (“Dollhouse”) kao Agent Daniel Sousa i Shea Whigham (“American Hustle,” “The Wolf of Wall Street”) kao Chief Roger Dooley.

Promo:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text