in ,

Letnje noći na Jadranu – Nova serija po romanu Mir-Jam

Sredinom avgusta pašće prva klapa još jedne serije po romanu Mir-Jam “To je bilo jedne noći na Jadranu”. Reč je o seriji sa radnim naslovom “Jedne letnje noći”, koju će režirati Ivan Stefanović.

Posle “Samca u braku”, nisam planirao da više radimo serije po delima Mir Jam, ali takve melodrame naša publika voli i one imaju veliku gledanost. “Jedne letnje noći” biće uzbudljiva priča koju ćemo snimati u Beogradu, na Crnogorskom primorju, ali i u Veneciji – otkriva Zoran Janković, prvi čovek “Košutnjak filma”.

Na kastingu je bilo više od 150 glumaca. Šansu ćemo dati mladim ljudima. Još nisu podeljene sve uloge. Glavne likove tumačiće glumica Vaja Dujović i glumac Bojan Perić.  – naglašava Janković.

Bojan Perić
Bojan Perić

Serija će imati ukupno 12 epizoda. Sedam će biti snimljeno u Budvi i Veneciji, a preoslate u Beogradu – otkriva Zoran Janković, direktor “Košutnjak filma”. Snimanje otpočinje 15. avgusta i planirano je da bude završeno za dva i po meseca, što znači da će, u skladu sa naslovom, biti iskorišćeno lepo vreme na Jadranu.

Uspeh ovih serija, smatra on, lako je objašnjiv. Najpre, reč je o našim pričama. – Publika voli melodrame, a i mi smo postigli standard produkcije koji je doprineo da čak i reprize budu gledane. Takođe, ljudi vole to drugo, mirnije vreme, opisano u Miličinim romanima.
U romanu “To je bilo jedne noći na Jadranu” ne zaboravite, sve će biti dva put pojačano, dvaput zapetljanije i duplo ljubavnije.

Sinopsis serije:

Krinka i Lola Branković su dve sestre u ranim dvadesetim, obe veoma privlačne i zanimljive, iako potpuno različite. Krinka je povučena, voli da sanjari i nije mnogo zainteresovana za ljubavne odnose. Lola je njena sušta suprotnost – rano je ostala udovica, ali u njoj ima mnogo volje za životom, i veoma je raduju susreti sa različitim muškarcima. Jednog leta, njih dve zajedno sa svojom majkom odlaze na putovanje brodom, u Veneciju, pa na Rab. Letovanje i susret Krinkin sa Dubravkom, a Lolin sa Žarkom zauvek će im promeniti živote.

Izvor: Košutnjak Film i GlasSrpske.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

American Horror Story: Freak Show – Prvi tizer

4

The Vampire Diaries – Sa slikanja promotivnih slika