Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Krenulo snimanje treće sezone serije Komšije

/
/
/

Snimanje treće sezone popularne domaće serije Komšije krenulo je pre nekoliko dana, a Mima Karadžić je najavio nekoliko izmena u odnosu na prethodne 2 sezone.

Nove epizode treće sezone trajaće 30 minuta, što je oko 15 minuta kraće od epizoda iz prve dve sezone, najavio je Mima Karadžić gostujući u Beogradskoj hronici.

Snimanje je već počelo, a premijera se najavljuje početkom marta na RTS-u. Termin emitovanja novih epizoda je takođe promenjen i on će sada biti 22h. Još uvek nije poznato koliko epizoda će biti emitovano nedeljno.

Foto: Dalibor Danilović / RAS Srbija

Mima kaže da će se u ekipu vratiti i Milena Dravić:

Istina je da će se Milena Dravić pridružiti glumačkoj ekipi. Moj brat Milan razgovarao je s njom i dogovorio povratak, tako da je u pitanju dan, zapravo sat, kad će se ova velika glumica vratiti pred kamere. Verujte, zbog ove lepe vesti i ja sam mnogo srećan, jer nije u pitanju bilo ko. Uglavnom, nove epizode snimaćemo s našom Milenom, što znači da se bolje oseća i da se oporavila od bolesti – rekao je Karadžić za Avaz.ba.

Foto: Dalibor Danilović / RAS Srbija
Foto: Dalibor Danilović / RAS Srbija

Dok je Milena bila odsutna sa seta zbog zdravstvenih problema, u seriji je igrala Mira Banjac, koja je dobila sličnu ulogu. Karadžić dodaje da treća sezona donosi još nekoliko uloga.

Biće tu i novih glumačkih imena, poput Jelene Gavrilović, Andrije Miloševića, Dejana Lutkića, pored svih ostalih koji su tu.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar