in

Kralj Petar I: Epizoda 3 – Sinopsis i promo

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 3. epizodu nove domaće serije Kralj Petar I koju premijerno možete da pogledate u nedelju, 24. marta u 20h na Prvom programu RTS-a.

Nakon aneksije Bosne, rat sa Austrougarskom postaje pitanje trenutka. I dok se javnost priprema na neizbežno, kraljevi sinovi vode svoje privatne bitke. Treću epizodu serije “Kralj Petar I” pogledajte 24. marta u 20.50 na Prvom programu RTS-a.

Nakon što je Austrougarska pripojila Bosnu, nezadovoljstvo u državi raste, a rat postaje pitanje trenutka. Dok kralj Petar preko Pašića pokušava da obezbedi saveznike u Rusima, Apis pokušava da uz sebe pridobije regenta Aleksandra, videviši u njemu pretendenta na presto koji je podobniji od nepredvidivog Đorđa.

Kralj Petar I
RTS

Uprkos tome što je kruna rastrzana između zagovornika i protivnika rata, Đorđe ljubavnom aferom nastavlja da ugrožava svoju reputaciju prestolonaslednika. U pokušajima da zaštiti bratovljev, a time i porodični ugled, Aleksandar ni ne sluti da će dovesti do tragedije nesagledivih razmera.

Kralj Petar I

RTS

Treća epizoda serije “Kralj Petar I” emituje se u nedelju 24. marta u 20.50 na Prvom programu RTS-a. Reprizu možete pogledati naredne nedelje, 31. marta u 16.00.

Kralj Petar I
RTS

Urednik serije: Dunja Petrović
Reditelj: Petar Ristovski
Scenaristi: Vladimir Ćosić, Milovan Vitezović, Petar Ristovski
Igraju: Lazar Ristovski, Marko Baćović, Ljubiša Savanović, Aleksandar Vučković, Marko Todorović, Tihomir Arsić, Milan Kolak, Danica Ristovski, Ivan Vujić, Tanasije Uzunović, Branko Jerinić, Svetozar Cvetković, Miodrag Krivokapić, Nebojša Milovanović, Radovan Vujović i mnogi drugi
Direktor fotografije: Dušan Joksimović
Kompozitor: Miodrag Cicović
Scenograf: Aljoša Spajić
Kostimograf: Boris Čakširan
Montažeri: Lazar Predojev, Milena Predić
Produkcija: Radio-televizija Srbije
Izvršna produkcija: “Zilion film” – Lazar Ristovski

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Pet: Epizoda 3 – Sinopsis i promo

Moja Generacija Z: Epizoda 11 – Sinopsis i promo