in ,

Kralj Petar I: Epizoda 2 – Sinopsis i promo

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 2. epizodu nove domaće serije Kralj Petar I koju premijerno možete da pogledate u nedelju, 17. marta u 20h na Prvom programu RTS-a.

Dok se sukob između Austrougarske i Srbije produbljuje, kralj Petar mora da održi mir, kako u zemlji, tako i između svojih sinova. Ipak, Apis ima drugačije planove. Drugu epizodu serije “Kralj Petar I” pogledajte 17. marta oko 20.00 na Prvom programu RTS-a.

Kralj Petar I
RTS

Zbog ekonomskog osamostaljivanja, Austrougarska kažnjava Srbiju uvodeći zabrane na izvoz. Sukob produbljuje i težnja Austrougarske da pripoji Bosnu, u kojoj je većinom sprsko stanovništvo. U jeku ovih okolnosti, kralj Petar se trudi da održi mir u zemlji, dok Apis i njegove pristalice zagovaraju rat u Bosni.

Naslućujući da teška vremena tek dolaze, kralj Petar pokušava da pomiri razlike između svojih sinova, odgovornog i taktičnog Aleksandra i neustrašivog, ali sirovog Đorđa. I dok Aleksandar odlazi na školovanje u Rusiju, Đorđe srlja u ljubavnu aferu, koja ga može skupo koštati.

Kralj Petar I

RTS

Druga epizoda serije “Kralj Petar I” emituje se u nedelju 17. marta u 20.00 na Prvom programu RTS-a. Reprizu možete pogledati naredne nedelje, 24. marta u 16.00.

Kralj Petar I
RTS

Urednik serije: Dunja Petrović
Reditelj: Petar Ristovski
Scenaristi: Vladimir Ćosić, Milovan Vitezović, Petar Ristovski
Igraju: Lazar Ristovski, Marko Baćović, Ljubiša Savanović, Aleksandar Vučković, Marko Todorović, Tihomir Arsić, Milan Kolak, Danica Ristovski, Ivan Vujić, Tanasije Uzunović, Branko Jerinić, Svetozar Cvetković, Miodrag Krivokapić, Nebojša Milovanović, Radovan Vujović i mnogi drugi
Direktor fotografije: Dušan Joksimović
Kompozitor: Miodrag Cicović
Scenograf: Aljoša Spajić
Kostimograf: Boris Čakširan
Montažeri: Lazar Predojev, Milena Predić
Produkcija: Radio-televizija Srbije
Izvršna produkcija: “Zilion film” – Lazar Ristovski

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Grudi: Epizoda 2 – Sinopsis i promo

Urgentni centar – Sezona 2 / Epizoda 37 – Sinopsis + Promo