in ,

Koreni – Epizoda 7 – Promo + Sinopsis (2.12.2018.)

U nedelju 2. decembra 2018. godine, na programu RTS 1 od 20.05 časova, prikazujemo premijeru sedme epizode igrane dramske serije “Koreni”, nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević a seriju režirao Ivan Živković. Producent serije je Radio-televizja Srbije a izvršni producent “Eye to Eye” iz Beograda.

Pošto Zora u međuvremenu nije zatrudnela, Đorđe nudi novac za udovicu sa decom, koja će i njemu roditi naslednika. Ipak se poražen vraća u Prerovo, dok Vukašin obaćava svom tastu Tošiću da će se odužuti ministru koji mu je pomogao u oslobađanju Aćima iz zatvora. Đorđe po povratku nastavlja da kinji Simku, koju majka savetuju da Đorđa prevari i tako zatrudni. I sam Đorđe usnuloj Simki u pijanstvu predlaže isto, da bi je malo kasnije probudio i povukao reči za koje misli da ih ona nije ni čula.

Koreni

Kad nadničari dođu u kuću Katića na ručak, Simka odlazi do Tole koji plasti seno i sa njim prevari Đorđa. Nekoliko meseci kasnije, Aćim iz novina saznaje da Vukašin ulazi u srpski parlament na strani njegovih političkih neprijatelja, dok mu Simka saopštava da je konačno zatrudnela…

Koreni

Uloge tumače: Žarko Laušević (Aćim Katić), Igor Đorđević (Đorđe Katić), Sloboda Mićalović (Simka), Radovan Vujović (Vukašin), Dara Džokić (Milunka), Nenad Jezdić (Tola), Goran Šušljik (Nikola), Bojan Žirović (Mijat), Radoje Čupić (Andra), Miloš Samolov (Raka apsandžija), Nebojša Milovanović (Kapetan), Milena Predić (Kata), Damjan Čorluka (Adam), Bogdan Diklić (Todor Tošić), Anica Dobra (Roza), Predrag Kotur (Narednik), Dubravka Kovjanić (Anđa), Predrag Pavlović (Nikola Čađević), Ivan Đorđević (Luka Došljak), Miona Marković (Zora), Mihajlo Nestorović (Čakaranac), Mina Sovtić (Olga), Milica Janevski (Višnja), Nebojša Dugalić (Nikola Pašić)… i mnogi drugi.

Koreni

Urednik serije: Marko Novaković
Reditelj: Ivan Živković
Scenarista: Đorđe Milosavljević (po romanu Dobrice Ćosića)
Direktor fotografije: Goran Volarević, SAS
Scenograf: Milenko Jeremić
Kostimograf: Boris Čakširan
Kompozitor: Irina Dečermić
Montažer: Dejan Urošević
Masker: Marija Kovačevoć Jovanović
Snimatelj zvuka: Nenad Šćiban
Dizajner zvuka: Vladan Koki Kostić
Izvršni producent: Goran Šušljik
Izvršna produkcija: „Eye to Eye” – Beograd
Producent: Radio-televizija Srbije
Godina proizvodnje: 2018.

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Jutro će promeniti sve – Epizoda 30 – Promo + Sinopsis (27.11.2018.)

Urgentni centar – Sezona 2 / Epizoda 22 – Sinopsis + Promo (27.11.2018.)