in ,

KOMPLETAN VODIČ TV SERIJA: Februar 2016

TVINEMANIAC – ZIMA 2016. – FEBRUAR

U FEBRUARU nas očekuje premijera 6 novih serija, zatim početak sezone za 7 serija, kao i povratak 12 serija, tj. nastavak sa započetom sezonom tokom jeseni. Zato pripremite svoje kalendare i zabeležite premijere novih serija, kao i povratak starih serija u februaru 2016. godine. 

U vodiču možete pogledati najave i sinopsise za nove serije, kao i najave za nove sezone i povratničke epizode započetih sezona.

* * * Ukoliko ispod nekog naslova ne vidite najava pokušajte da refrešujete stranicu nakon čega bi trebalo da se pojavi. * * *

Legenda:

  • NOVA SERIJA – označene velikim bold slovima crvenom bojom
  • Nova sezona – označene plavom bojom
  • Nastavak sezone – ozmačene zelenom bojom

Ponedeljak, 1. februar

Castle – ABC – Sezona 8 / Epizoda 9

Utorak, 2. februar

The Muppets  – ABC – Sezona 1 / Epizoda 11

Fresh Off The Boat – ABC – Sezona 2 / Epizoda 11

AMERICAN CRIME STORY: The People V. O.J. Simpson – FX – Premijera serije

Foto: FX
Foto: FX

Serija American Crime Story je bazirana na knjizi “The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson” Jeffrey Toobin-a, u kojoj je prikazano Simpsonovo sudjenje iz perspektive advokata koji su istraživali haotične pozadine obe strane sudjenja.

Tako da ovo nije priča o samom ubistvu, već o onome što se dogodilo nakon njega, i serija neće imati flešbekove.

U glavnim ulogama: Cuba Gooding Jr. kao O.J. Simpson, Sarah Paulson je tužilacMarcia Clark, Courtney B. Vance je Johnny Cochran, David Schwimmer je Robert Kardashian, John Travolta glumi Roberta Shapiro, i Billy Magnussen je Kato Kaelin.

Sreda, 3. februar

Young & Hungry – ABC Family/Freeform – Premijera 3. sezone

Baby Daddy – ABC Family/Freeform – Premijera 5. sezone

Petak, 5. februar

Sleepy Hollow – Fox – Sezona 3 / Epizoda 9

Vice – HBO – Premijera 4. sezone

ANIMALS – HBO – Premijera serije

Foto: HBO

Foto: HBO

Seriju Animals su kreirali Phil Matarese i Mike Luciano, dok je produkciju radila Duplass Brothers televizija. Serija prati potlačena stvorenja koja stanuju u najmanje pogodnom mestu za stanovanje – Njujorku.

Nedelja, 7. februar

Super Bowl 50 – CBS

Ponedeljak, 8. februar

FULL FRONTAL WITH SAMANTHA BEE – TBS

Četvrtak, 11. februar

Grey’s Anatomy – ABC – Sezona 12 / Epizoda 9

Scandal – ABC – Sezona 5 / Epizoda 10

How To Get Away With Murder – ABC – Sezona 2 / Epizoda 10

Petak, 12. februar

The Amazing Race – Season 28 – CBS

Nedelja, 14. februar

VINYL – HBO – Premijera serije

VINYL
Foto: HBO

Priča smeštena u Njujork 1973. godine, prati život Ričija Finestre, direktora izdavačke kuće koji voli kokain, u problematičnom je braku i na čelu je kompanije koja gubi sjaj. Njegova supruga Divon, bivša glumica i model koja je bila deo priče koja se odigravala oko čuvene “Fabrike” Endija Vorhola 1960-tih godina u Njujorku, sada je majka dvoje dece i živi u predgrađu. Ričijeve lične i profesionalne krize prave dodatni stres u njihovom odnosu, zbog čega Divon razmišlja da se vrati svojim “boemskim korenima”.

U međuvremenu, Ričijevog partnera Zaka Jankovicča su iskustvo u industriji i “stotine dolara vredna rukovanja” učinili neprocenjivim delom kompanije, iako i dalje radi u direktorovoj senci. Njihov profesionalni odnos postaje sve napetiji zbog neslaganja oko toga kako bi trebalo da vode kompaniju kroz muzičku pejzaž 1973.

Glavne uloge u seriji Vinyl igraju dva puta „Emijem“ nagrađeni Bobi Kanavale (kao Riči Finestra), Olivija Vajld (Ričijeva supruga, Divon Finestra) i nekoliko puta „Emijem“ ovenčani Rej Romano (Zak Jankovič, neprocenjiv deo Ričijeve firme, iako je non-stop u njegovoj senci). Pored njih, glumačku postavu čine još i: Eto Esando (Lester Grajms, Ričijev prvi klijent u ranim 60-im godinama), Džejms Džeger (Kip Stivens, osnivač i pevač “Nasti Bitsa”, sirovog njujorškog rok benda), Pol Ben-Viktor (Mauri Gold, Ričijev mentor i vlasnik “Rondelay Recordsa”) i mnogi drugi.

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Glavom kroz zid – Epizoda 2 – Sinopsis

Glavom kroz zid – Epizoda 3 “Tehnologija” – Sinopsis + Promo