in ,

Kako da pogledate sve epizode 2. sezone serije Senke nad Balkanom odjednom?

Senke nad Balkanom – Sezona 2

Prvi put od 8. novembra cela Srbija će moći da gleda sve epizode nove sezone “Senke nad Balkanom 2” odjednom, bez čekanja i pauze, bez reklama – popularno bindžovanje serija!

Svih 10 epizoda biće ti dostupno za 990 dinara u D3 ili EON Video klub katalogu „Senke nad Balkanom 2“, i to 30 dana od trenutka kupovine. Bilo gde u Srbiji preko interneta ceo serijal Senki nad Balkanom 2 moći ćeš da gledaš odjednom, preko EON aplikacije. Registruj EON na jednom Smart TV uređaju i na do 3 mobilna uređaja – telefonu, tabletu ili računaru, a ako si SBB korisnik možeš da bindžuješ seriju i preko EON Smart Box-a, D3 ili D3i box-a.

Korisnici EON, D3, D3i ili Total TV platforme, aktivacijom na mojSBB portalu moći će u par koraka da kupe paket “Senke 2” ili pozivom na 19900, kao i posetom SBB prodajnog mesta.

Svi koji nisu SBB korisnici, preko bilo kog interneta u Srbiji, paket “Senke 2” moći će da kupe online karticom na eon.tv/senke2  ili slanjem SMS poruke. Istovremeno promotivno dobijaju i kompletan sadržaj EON Premium TV paketa sa celokupnom ponudom kanala koja je dostupna na EON platformi. 

Druga sezona popularne serije, u originalnoj produkciji United Media, od autora Dragana Bjelogrlića, emitovaće se ekskluzivno na kanalu Nova S. Šest godina nakon događaja u prvoj sezoni, popularni junaci Tane i Stanko kreću u avanturu koja će baciti novo svetlo na skrivenu istoriju. U uzavreloj atmosferi društvenih i ideoloških previranja, tajna društva i ilegalne organizacije usmeravaju državnu politiku.

Pored političke pozadine serije, koja se vrti oko atentata na kralja Aleksandra Karađorđevića, radnja će imati i paralelne priče koje imaju zajednički rasplet. Epski zamah, uzbudljiva akcija, živopisni novi i stari likovi i vrhunska gluma, učiniće da druga sezona „Senki nad Balkanom“ ode korak dalje u postavljanju novog standarda domaćeg igranog programa.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Večeras u 20h pogledajte 4. epizodu serije Dug moru

Učesnici TV šoua „Kod lude ptice" iz 1998. godine

Novi TV kabare: „Kod lude ptice” – Revija popularnih faca (1998)