Junaci našeg doba
Junaci našeg doba
in ,

Još nedelju dana do premijere serije “Junaci našeg doba”

Nova serija Siniše Pavića “Junaci našeg doba” u produkciju Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji Košutnjak filma, premijerno se emituje na prvom programu RTS-a od 17. decembra 2019. godine.

Takođe, serija je ekskluzivno dostupna svim korisnicima mts TV. Aktivirajte novi paket mts TV video klub i po ceni od 990 dinara odjednom odgledajte sve epizode nove porodične serije jednog od najboljih i najpriznatijih scenarista sa naših prostora, Siniše Pavića.

Serija u režiji Mihaila Vukobratovića i Ivana Stefanovića prati život glavnog junaka, izvesnog Velimira Čičanovića, zvanog Čičko, nekada ljubimca devojaka koji se oženio na završnoj godini fakulteta, pa onda studirao još pet godina i u međuvremenu izgubio samopouzdanje. Čičko ne uživa veliki ugled kod svoje dece, a još manje kod supruge, promenio je tri stranke i u toj trećoj dogurao do funkcije držača kišobrana šefu stranke, zapao je u dugove i priključio se armiji gubitnika. Međutim, Čičko neočekivano dobija veliku šansu i ponudu da preuzme važan i odgovoran položaj u društvu.

Posle kultnih serija koje su obeležile čitavu jednu epohu, poput „Vrućeg vetra“, „Boljeg života“, „Tesne kože“, „Srećnih ljudi“, „Porodičnog blaga“, „Stižu dolari“, „Bele lađe“, Siniša Pavić na male ekrane uvodi novu porodičnu seriju „Junaci našeg doba“.

Vrhunska ekipa, od autora do glumaca, nagoveštava seriju koju će publika želeti da odgleda u dahu, a maratonsko gledanje svih epizoda serije biće prava poslastica tokom prazničnih decembarskih dana.

Da li će i kako, Čičko i njegova porodica biti spremni da podnesu njegovu novu funkciju i status u društvu ostaje da se vidi, a prvi koji će imati priliku da to saznaju su upravo korisnici mts TV-a.

Igraju: Igor Đorđević, Mina Lazarević, Branko Cvejić, Nenad Jezdić, Marija Vicković, Dejan Lutkić, Svetlana Bojković, Aleksandar Berček, Branislav Lečić, Milutin Mima Karadžić, Eva Ras, Isidora Građanin, Rade Maričić, Pavle Veselinović, Hadži Nenad Maričić, Tijana Ćurović, Branimir Brstina, Milan Vasić, Isidora Janković, Stefan Buzurović, Slobodan Davinić, Milica Milša, Aleksandar Dunić, Siniša Ubović, Aleksandra Balmazović, Predrag Smiljković, Bora Nenić, Zoran Babić, Vojin Ćetković

Scenario: Siniša Pavić

Saradnik na scenariju: Ljiljana Pavić

Izvršni producent: Zoran Janković

Scenograf: Zorica Čobanović

Kostimograf: Snežana Karl

Montažeri: Tihomir Dukić i Lana Vukobratović

Direktor fotografije: Veselko Krčmar

Umetnički direktor: Slobodan Terzić

Reditelji: Mihajlo Vukobratović i Ivan Stefanović

Izvor: MTS/RTS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Uključite Superstar TV, upravo počinje nova komedija sa Andrijom Milošević “Slatke muke”!

Lokalci u Novoj 2001.

Lokalci u Novoj 2001: U znaku opštenarodnog veselja