in

Još 3 epizode do kraja 5. sezone serije Sindjelići

Finale 5. sezone

Peta sezona popularne serije Sindjelići emituje se od 16. septembra na televiziji Prva, a do kraja sezone je ostalo još samo 3 epizode.

U četvrtak je emitovana 67. epizoda 5. sezone pod nazivom “Medeni mesec” u kojoj smo videli zajednički odlazak Svetlane, Danka, Fedora i Senke na Divčibare. Takođe, Kolja biva optužen da je ukrao školsku kameru, a Tereza ima boginje.

U ponedeljak, 13. januara u 21h gledamo 68. epizodu koja predstavlja drugi deo priče “Medeni mesec”:

Svetlanin, Fedorov, Dankov i Senkin odmor se približio kraju. Sve se lepo završilo. Jedino je Fedor imao manju nezgodu sa rukom koja je lako rešena. Sreten i Lila su rešili stvar sa ukradenom kamerom. Šone se obratio Kasiji za pomoć oko Milice.

U utorak i sredu, 14. i 15. januara gledamo veliko finale 5. sezone, odnosno 69. i 70. epizodu pod nazivom “Ne damo školu”.

Sezona 5 Epizoda 69:

Kako bi se obezbedio nastavak rada škole, Sreten je na roditeljskom savetu pokrenuo pobunu za njeno spašavanje, a Svetlana, Jefimija i Kasija su to jedva dočekale. Jezda, Fedor, Jefimija i Danko su shvatili da ih je opljačkala ista osoba. Gojko pokušava da dopre do Tereze kako bi mu se vratila.

Sezona 5 Epizoda 70:

Sreten je posle opširnog sagledavanja Aninog predloga doneo odluku da podrži isti, ali je posle Koljinog otpora rešio da pređe na njegovu stranu. Gojko je namestio nekoliko događaja sa svojim drugovima kako bi zadivio Terezu. Rista je zaprosio Kasiju.

Za sada nije poznato da li će se snimati 6. sezona serije Sindjelići, ali čim saznamo objavljujemo na sajtu i društvenim mrežama.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Preziveti Beograd epizoda 14

Neočekivani susreti u 14. epizodi serije “Preživeti Beograd”

Igra sudbine

Upoznajte likove iz serije “Igra sudbine”