in , ,

JESEN 2019: Pink kreće sezonu sa dve nove serije

Televizija Pink, koja ove godine slavi 25 godina postojanja, u novu sezonu ulazi sa dve nove domaće serije – Crveni mesec i Preživeti Beograd. U planu je snimanje ukupno osam novih domaćih serija ove sezone.

Povratak domaćeg igranog programa na televiziju Pink označiće nova serija “Crveni mesec” čija premijera nas očekuje 7. oktobra. Tačno 120 epizoda biće emitovano svakog radnog dana u 21h.

View this post on Instagram

PROMO | CRVENI MESEC – Od 7. oktobra svakog radnog dana u 21h na televiziji Pink. #CrveniMesec

A post shared by TVINEMANIA – SERIJE (@tvinemania) on

Za potrebe snimanja ove visokobudžetne istorijske serije, koje će se u najvećoj meri odvijati u Šimanovcima, u Pinkovom najmodernijem kompleksu filmskih studija u ovom delu Evrope, zaposlen je veliki broj zanatlija – majstora, dekoratera, krojača, šminkera, vlasuljara…

Na gotovo 6.000 m2 eksterijera izgrađena je rekonstrukcija velelepne palate hotela Moskva, Beli dvor, jedna cela avenija i tri gradske ulice, sa svim fasadama, objektima i istorijskim detaljima. Osim u Šimanovcima, serija će se snimati na autentičnim lokacijama širom Srbije.

Glavni junak, mladi srpski oficir koga tumači Miloš Đurović, vraća se sa ratišta u rodnu kuću. Svadba mu je, tradicionalno, već zakazana, ali zaplet priče počinje kada ćerka austrougarskog poslanika, koju igra Ivana Dudić, “baci oko” na njega. Nedopustivo za to vreme, koketna mlada dama, ne krije svoja osećanja.
Rasplet njihove ljubavne drame (koja je plod mašte autora) odvija se u realnom istorijskom periodu pred Veliki rat, pa se u scenariju pojavljuje još dvadesetak glavnih likova, uglavnom stvarnih istorijskih ličnosti. Biće tu dramatičnih događanja, špijunskih intriga, diplomatskih nadmudrivanja, političkih spletki i prevara…

Kao što je najavljeno, od 12. oktobra nas na TV Pink očekuje i nova serija Radoša Bajića pod nazivom “Preživeti Beograd“. Serija je nastala kao nova saradnja Željka Mitrovića i produkcijske kuće “Contrast Studios”. Nakon “Šifre Despot”, koja je postigla veliku popularnost, iz kreativne kuhinje “Contrast Studios” stiže serija sa kojom će, verujemo, moći da se poistoveti većina gledalaca.

Radnja serije je savremena i smeštena u Beograd. Priča prati sudbine četiri glavne junakinje – Ljudimile, Ružice, Nevene i Marine – koje iz različitih krajeva Srbije dolaze na studije u glavni grad. Prateći živote devojaka, serija će približiti i dočarati njihovu percepciju i doživljaj Beograda.

Pored Lenke Petrović, Nine Nešković, Tamare Šustić i Bojane Stojković, koje tumače glavne likove, videćemo i četiri momka Lazara Nikolića, Nemanju Rafailovića, Dejana Maksimovića i Nikolu Šurbanovića.

Takođe, među velikim glumačkim imenima koja će obogatiti postavu su: Isidora Minić, Tihomir Stanić, Radoš Bajić, Aleksandar Srećković Kubura, Branka Šelić, Boris Pingović, Igor Đorđević, Slaviša Čurović, Anja Mandić, Dara Džokić i mnogi drugi.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

sindjelici sezona 5 epizoda 5

Fedor postaje televizijska zvezda u petoj epizodi Sinđelića

JESEN 2019: PRVA nam donosi nove epizode već popularnih serija