Programska šema NOVA S
Programska šema NOVA S
in , ,

JESEN 2019: Nova programska šema televizije NOVA S

Televizija NOVA S nam i ove godine priprema nekoliko domaćih visokobudžetnih serija koje ćemo pratiti tokom jeseni i zime. Očekuju nas nove sezone poznatih i popularnih serija Ubice mog oca, Žigosani u reketu i Senke nad Balkanom, kao i nova humoristička serija Ujka – novi horizonti.

View this post on Instagram

PREMIJERA | VEČERAS u 20:30h na televiziji @novas.tv kreće serija @ujka_novi_horizonti Televizijska serija, autora Srđe Anđelića, predstavlja nastavak serije "Mile protiv tranzicije". Ujka, kog igra Nikola Đuričko, je slučajni prolaznik koji spletom okolnosti postaje zvezda borbe protiv Evropske unije. On preuzima na sebe sve nuspojave reformi, skreće pažnju na opasnost po navike i običaje običnog, malog čoveka. Ujka ima fobije od nametnutog progresa i reformi. On staje u zaštitu naših navika i u toj borbi ne bira sredstva. #ujka #ujkanovihorizonti

A post shared by TVINEMANIA – SERIJE (@tvinemania) on

Komediju autora Srđe Anđelića “Ujka – novi horizonti” gledaoci će moći da prate od subote 21. septebra u 20:30h, a emitovaće se svakog vikenda. U glavnim ulogama igraju Nikola Đuričko, Branka Katić i Boris Milivojević.

Krajem oktobra počinje emitovanje dugoočekivane druge sezone “Senki nad Balkanom” Dragana Bjelogrlića. Stiže nam spektakularna mešavina akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnjavih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

Avanture košarkaša “Radnika” u novih 45 epizoda serije “Žigosani u reketu” pratićemo od početka novembra dok se na zimu očekuje četvrta sezona krimi serijala “Ubice mog oca”.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

JESEN 2019: PRVA nam donosi nove epizode već popularnih serija

Senke nad Balkanom 2

Trejler za drugu sezonu serije Senke nad Balkanom