in ,

Jennifer Anistor u novoj komediji Dumplin’ (Knedlica)

Stiže u domaće bioskope 7. februara

U duhovitoj i toploj priči o odnosu između majke i ćerke, o ženskom prijateljstvu i prihvatanju sebe, Dženifer Aniston tumači ulogu majke i bivše misice koja svoju ćerku tinejdžerku, zbog prekomerne težine naziva “Knedlica”.

Glumica, koja je i producent ovog Netflix-ovog ostvarenje povodom uloge je rekla: „Mislim da je ovo divno, nadam se da ovo više neće biti tema Holivuda i da šaljemo poruku da su svi ljudi prihvataljivi i da izgled nije bitan.“

Viloudin Vil Dikson (Danijel Mekdonald) je punija tinejdžerka koja živi mirno u malom gradu u Teksasu. Sve počinje da se menja kada upoznaje Boa (Luk Benvord), prelepog i zgodnog sportistu i kada shvati da se i ona njemu dopada. Umesto da nauči da prihvati sebe, Vil počinje da gubi samopouzdanje, a kako bi ga povratila, prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi.

Foto: Screenshot / Trailer

Film Knedlica je adaptacija istoimenog romana spisateljice Džuli Marfi, a režiju je zadužena En Flečer. U ulozi korpulentne tinejdžerke našla se mlada australijska glumica Daniel Mekdonald.

Kantri pevačica Doli Parton je posebno za ovaj film napravila saundtrek „Girl in the Movies“, za koji je nominovana za najbolju originalnu pesmu za nagradu Zlatni globus 2019.

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Glumac Johnny Depp stigao u Beograd

Mamini sinovi – Epizoda 19 – Sinopsis + Promo (25.01.2019.)