in , ,

Jelena Veljača o kraju serije Pogrešan čovek: Pravda će biti ispunjena!

Glumica i producent Jelena Veljača  otkrila je da ima plan za kraj popularne serije Pogrešan čovek koja se emituje radnim danima u 20h na televiziji PRVA.

Serija Pogrešan čovek koja se emituje na televiziji PRVA trenutno je na polovini sezone, a snimanje novih epizoda je nastavljeno protekle nedelje nakon novogodišnje pauze. Jelena je za Kurir otkrila da je glumica Bojana Stefanović, koja je po prepuruči Petra Benčine angažovana, najviše iznenadila.

“Mene lično Bojana Stefanović, jer je ranije nisam poznavala. Dobila je ulogu zato što je sjajno uradila audiciju. Ne mogu da zamislim nijednu drugu glumicu u toj ulozi.
Ona je predivna, zanosna žena, ali u sebi nosi mladost. Uloga Dijane je ipak uloga žene koja je prošla svašta u životu”.
Na pitanje da li ima kraj serije u glavi, Jelena je odgovorila:

“Danas smo imali sastanak i baš smo se dogovorili kako će izgledati kraj serije. Mislim da će pravda biti ispunjena.

Trudila sam se da kraj bude prirodan, što sam znala i prvog dana snimanja. Neki glumci su me iznenadili, pa sam morala da im dam više prostora”.

Za glumca Marka Nikolića koji je nedavno preminuo imala je samo reči hvale.

“Marko i ja smo se upoznali baš u kafani u kojoj sada mi sedimo. Moram da vam priznam, bez obzira na to što sam radila s velikanima srpskog i hrvatskog glumišta, čak i s Glogovcem, imala sam tremu kad je trebalo da ga upoznam.

Nisam verovala da on uopšte razmišlja da radi s nama. Međutim, već u prvom razgovoru se pokazao istovremeno i kao mangup i džentlmen. Kad bi progovorio, svi bi ga slušali. Mogu samo da kažem da sam ponosna što je ovo bio njegov poslednji projekat.

Scene s njim bile su nešto najbolje što sam gledala u montaži. On je i od drugih kolega uvek izvlačio najbolje kad bi s njim bili u kadru. Izjavila sam i saučešće njegovoj porodici, a njegova najmlađa ćerka mi je rekla da je njemu bila najveća sreća što je snimao do samog kraja.

Nije čekao kraj kod kuće, nego je radio”.

Izvor: Kurir

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Serija “Konak kod Hilmije” vikendo na O2.TV

Pogrešan čovek – Epizoda 91 – Sinopsis + Promo (4.2.2019.)