Jagodici: Oprostajni Valcer - RTS
in ,

Jagodići – Oproštajni Valcer nije poslednja sezona?

Treća sezona serije Jagodići pod nazivom Oproštajni Valcer, najavljena je kao finalna, ali u novom intetvjuu za televiziju RTS glumac Gordan Kičić otkriva da ako bude prostora za novu sezonu – oni će biti spremni.

I dok je prvi ciklus sage o banatskoj grofovskoj porodici Jagodići bio kombinacija ljubavne priče i trilera, drugi vešta mešavina ruralnog horora i misterije, u trećem Oproštajnom valceru mnoštvo dramskih elemenata karakterističnih za jednu porodičnu dramu na šta nam je prošle nedelje ukazala prva epizoda.

Koliko su tokom pet godina koliko radite serijal „Jagodići“, odnosi među likovima evoluirali?

Značajno, zato što smo i mi ostarili u međuvremenu, a i Đorđe Milosavljević je imao priliku da razradi kako naše likove i tako i sudbine koje tumačimo. Tako da će ovaj treći serijal biti bogatiji međusobnim odnosima.

Možda najveća vrednost ovog serijala jeste upravo pomirenje umetničkog i komercijalnog. Koliko ste vodili računa da se svaki gledalac, bez obzira na starosnu granicu, oseća ispoštovanim i uvučenim u čitavu priču?

Ovo je na kraju ispala franšiza Sve te ravnice i to je žanr koji nije prisutan na našoj televiziji, zapravo nikada se tako nešto nije radilo – ta mešavina i drugih žanrova, a opet da bude žanrovski određeno do kraja. Tako da će publika koja voli melodramu pronaći nešto što ih zanima, ali takođe i oni koji vole triler, u kom je zapravo smeštena priča koja vuče sva dešavanja, biće takođe vrlo zadovoljni.

Jagodici.jpg
Foto: RTS

Treća sezona jeste naslovljena kao „Oproštajni valcer“, ipak ima li prostora i za četvrtu?

Ja se veoma nadam tome. Ako ovaj serijal dobro prođe, a mislim da hoće, jer je najuzbudljiviji i najsažetiji do sada, i ako bude prostora za četvrtu sezonu, mi smo spremni. Mislim da će se na zadovoljstvo publike to najverovatnije i desiti.

Gordan Kicic.jpg

Foto: RTS

Intervju Sandre Perović sa Gordanom Kičićem:

[hdplay id=74]

Izvor: RTS
Foto: RTS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Otvorena Vrata – Srećan 20. rodjendan!

Urgentni Centar – Epizoda 9 – Promo