Jagodici: Oprostajni Valcer - RTS
in

Jagodići: Oproštajni Valcer – Epizoda 3 – Sinopsis

U trećoj epizodi serije Jagodići: Oprostajni Valcer, koja će biti emitovana u nedelju, 30. novembra u 20:05h na televiziji RTS, gledaćete.

Aida nagovara Jovana da tajno prisustvuje njenom susretu sa Miroljubom ne bi li se uverio kako govori istinu kada kaže da joj je dete oteto.

Branko još uvek ne može da se oslobodi jakih emocija koje ga obuzimaju kad je Aleksandra u pitanju. Ipak, odlazi da razgovara s njenim mužem Emilijanom Belopoljanskim oko prodaje kaštela.

Aleksandra, supruga Belopoljanskog.jpg
Foto: RTS

Belopoljanski priznaje da kaštel kupuje samo da ugodi svojoj ženi jer veruje da bi tamo Aleksandra bila srećnija nego ovde u gradu. Moli Branka da izgladi svoj nesporazum s njom. Ali umesto pomirenja, Aleksandra i Branko se ponovo sukobljavaju. Istraga koju poručnik Vasić vodi, izložiće ga smrtnoj opasnosti.

Porucnik Vasic.jpg

Foto: RTS

Uloge: Dejan Lutkić(Jovan), Gordan Kičić(Branko),Gorica Popović (Marišneni), Radoje Ćupić(Slaven),Nina Janković(Aleksandra), Dara Džokić(Milena),Radoslav Milenković(poručnik Vasić),Miloš Samolov (narednik Masniković), Nada Šargin (Ljubica), Tamara Krcunović(Aida), Nebojša Dugalić(Miroljub,njen muž), Marko Baćević( Emilijan Belopoljanski), Andrija Kuzmanović( Jocika), Tamara Aleksić( Simka), Ivan Bosiljčić(Lajko), Sonja Damjanović( Goluba), Nebojša Ilić ( Dragutin Fajfer) , Nenad Ćirić(dr Drenjević Agaton), Dejan Dedić(Anastas Drenjević), Branka Šelić(služavka Dana),Bojan Dimitrijević (kamerdiner) , Mira Banjac i drugi…

Kostimograf: Jelisaveta Tatić-Čuturilo

Scenograf:Nikola Berček

Montažer:Petar Jakonić

Kompozitor:Tomo R. Babović

Direktor fotografije:Radoslav Vladić

Scenario:Đorđe Milosavljević

Reditelj:Miroslav Lekić

Urednik serije:Miloš M. Radović

Izvor: RTS

Foto: RTS

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading…

0

Komentari

Urgentni Centar – Epizoda 9 – Promo

Otvorena Vrata – Insert iz epizode ”Napred u devedesete”