Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

ISTINE I LAŽI – Exkluziv Specijal, Finale Sezone, Veče sa Ivanom Ivanovićem

/
/
/

Serija Istine i laži, nakon uspešnih i gledanih 170 epizoda, večeras završava svoju prvu sezonu i to sa četvoročasovnim programom.

Istine i lažu su osvojila srca mnogih gledalaca, što nam je milionska gledanost i dokazala, ali je sada došlo vreme da se završi prva sezona sa duplom epizodom.

Spektakularno finale večeras kreće sa specijalnom emisijom Exkluziv Specijal posvećenoj završetku prve sezone serije Istine i laži. Exkluziv je pomno pratio snimanje serije još od prve klape, prenosio dešavanja sa snimanja, iza kulisa, događaje u vezi sa glavnim glumcima. Zahvaljujući radoznaloj kameri Exkluziva mnogi događaji sa seta i iz svakodnevice glavnih glumaca izašli su na svetlo dana. Pred poslednju epizodu još jednom ćete imati priliku da se približite glumcima na Exkluzivov način.

Nakon toga, u 20:40h kreće dupla finalna epizoda prve sezone. Sinopsis i najavu za 171. epizodu možete pogledati OVDE.

Nakon finala, sa junacima nastavljamo da se družimo i preko leta, kada ćemo se podsetiti njihovih dogodovština, zapleta, dramatičnih i kompleksnih ličnih i porodičnih odnosa, ali pre toga videćemo ih kod Ivana Ivanovića.

U ovom izdanju ugostiće glumce: Buleta Goncića, Feđu Stojanovića, Stefana Buzurovića, Anju Mit, Dušana Kaličanina i Vladimira Kovačevića.

Pričaće se o seriji koja je osvojila Srbiju, o napornom tempu snimanju, a pored anegdota sa snimanja čućemo i šta će se dešavati u drugoj sezoni koju ćemo gledati od jeseni.

Nove epizode kreću sa snimanjem 1. avgusta, a drugu sezonu ćemo gledati od jeseni!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar