Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Insert i sinopsis druge epizode serije Andrija i Andjelka

/
/
/

Pročitajte sinopsis i pogledajte tri inserta druge epizode serije Andrija i Andjelka koja će biti emitovana u utorak, 6. oktobra u 21:25h na televiziji PRVA.

Sinopsis – Epizoda 2 – Utorak, 6. oktobar u 21.25h:

Da li je dozvoljeno pušenje u automobilu i šta na to kaže policija? Kako je Anđelka ubila jelena, a Andrija preživeo dve crnkinje? Ima li kupon sa popustom moć afrodizijaka? Kupiti proizvod koji ne uništava hektare kišnih šuma ili kako pročitati šta sve ne piše na etiketi?Preživeti njene prijatelje i o čemu pričati sa muškarcem koji ne voli sport, automobile i kompjutere?

Pogledajte i dva inserta:

Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetim, tipičan su primer onog što se dešava kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, supermarketu ili na večeri s prijateljima.

Serija je rađena prema najadaptiranijem scenariju na svetu, originalnog naziva „Un gars, una fille“ koji je nakon kanadske, dobio svoje verzije u 25 zemalja širom sveta, svuda sa ogromnim uspehom kod gledalaca. Adaptaciju scenarija za srpsko tržište uradio je Vuk Ršumović, a režiser serije je Marko Manojlović.

Uloge: Anđelka Prpić, Andrija Milošević

Izvor: PRVA

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text