Hana Selimovic serija Tajkun 2020
Hana Selimovic serija Tajkun 2020
in , , ,

Hana Selimović o seriji Tajkun: “Odmah sam prihvatila ulogu!”

Od marta na Superstar-u

Glumica Hana Selimović u novoj seriji Tajkun, reditelja Miše Terzića, igra ulogu Jovane Nestorović, tužioca Specijalnog suda za organizovani kriminal.

Iako je glumica više okrenuta pozorištu i retko glumi u serijama, za Tajkuna je napravila izuzetak i odmah prihvatila ulogu:

Ovog puta mi zaista nije bilo teško da odmah prihvatim ulogu jer me je pozvao reditelj Miroslav – Miša Terzić, čiji rad izuzetno cenim i poštujem. Do sada nisam imala priliku da sarađujem s njim i veliko mi je zadovoljstvo što zajedno radimo ovaj projekat. Jovana Nestorović je snažna, karakterna, složena ženska uloga, kakvih je malo danas u našem televizijskom i filmskom programu, tako da se ni najmanje nisam dvoumila da li da je prihvatim.

Hana Selimović za Blic

Hana u seriji igra sa Draganom Bjelogrlićem i iako je ovo njihova prva saradnja, glumica ističe da je bila predivna.

Nismo imali mnogo snimajućih dana, ali smo imali dosta izrazite i važne zajedničke scene. Uživala sam u načinu na koji radi i u tome kako rezonuje stvari. Stvar je u tome što on stalno posmatra celinu, ne bavi se materijalom parcijalno kao što glumci imaju običaj da čine. Vidi se da je to jedna glumačka inteligencija koja misli izvan kruga koji se zove moja uloga, moja scena, itd… upravo iz tih razloga, verovatno, što čovek i režira. To je jako prijatno i u smislu razgovora, partnerskog oka koje vas posmatra, pa i same glumačke razmene koja je sadržajna, brza i plodonosna.

Hana

Iako je trenutno zastupljen trend snimanja krimi serija kod nas, Hana ističe da će se serija Tajkun razlikovati od ostalih. Serija je pisana po autorskom rukopisu Đorđa Milosavljevića.

Čini mi se da ona ne pretenduje da žanrovski prati bilo šta od onoga što su neki uzori i koje smo počeli da kopiramo. Serija se bavi ovim trenutkom, sada i ovde. Zanimljiva je i okupljena ekipa, što autorska što glumačka, koja ne ide iz seriju u seriju. Upravo zbog toga verujem u posebnost ovog projekta.

Seriju očekujemo na kanalu Superstar TV od marta.

Izvor: Blic

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Loši momci zauvek

Premijera filma “Loši momci zauvek” u Kombank dvorani 16. januara

Nebeska tema

Nebeska tema: Priča o Vladi Divljanu (RECENZIJA)