Home » Serije » Domaće serije » Gorčilo – Epizoda 1 – Sinopsis i najava
Gorčilo
Foto: RTS

Gorčilo – Epizoda 1 – Sinopsis i najava

Podeli ovo:

Pogledajte najavu i pročitajte sinopsis za premijernu 1. epizodu mini-serije Gorčilo čija premijera je zakazana za subotu 15. oktobra u 21h na Prvom programu RTS-a.

Od subote 15. oktobra, u 21 čas na Prvom programu RTS-a, počinje emitovanje serije “Gorčilo”, reditelja Milana Karadžića. Serija je bazirana na istoimenom filmu koji je nastao prema komediji Miodraga Mija Karadžića “Jesi li to došo da me vidiš”, jednoj od sigurno najboljih i najcitiranijih drama.

U jeku izgradnje infrastrukture SFRJ, u naporima da se siromašni sever Crne Gore putevima poveže sa jugom, u naše malo selo dolazi geometar Laza, kako bi pripremio dokumentaciju za trasu budućeg puta.

Foto: RTS

Foto: RTS

Sa njim će doći Klara, njegova žena, balerina iz Narodnog pozorišta iz Novog Sada, koja mora da tokom leta održava kondiciju za jesenju sezonu. Kako seljaci reaguju na dolazak geometra, koliko su skloni korupciji, kako reaguju na dolazak ljudi koji žive nekim drugačijim životom od njihovog, koji je najbolji, jer za bolji ne znaju, samo je jedna od linija priče.

Ova urnebesna komedija okupila je poznata imena crnogorske i srpske glumačke scene među kojima su: Mima Karadžić, Dubravka Drakić, Mladen Nelević, Anita Mančić, Viktor Savić, Andrija Milošević, Milorad Mandić – Manda i ostali…

Izvor: RTS

Slični naslovi

Podeli ovo:

Komentari:

About tvinemania.rs

Sve najnovije vesti, najave, slike, datume premijera i ostale informacije možete pronaći na portalu tvinemania.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 × 5 =

x

Check Also

Gorčilo – Epizoda 3 – Sinopsis

Pročitajte šta vas očekuje u novoj, trećoj epizodi domaće serije Gorčilo ...

Preminula supervizor Slagalice Milka Canić

Dugogodišnji supervizor popularnog kviza “Slagalica”, Milka Canić, preminula je posle duge ...