in ,

Glumica Marina Ćosić o svojoj ulozi u seriji Sindjelići

Glumica Marina Ćosić je prilikom gostovanja u emisiji “150 minuta” govorila o svojoj ulozi u petoj sezoni Sindjelića, ekipi sa seta, seriji Istine i laži…

Kakva je uloga u “Sinđelićima”?

Uloga u “Sinđelićima” je zanimljiva vrlo, zato što smo, naravno, Vlada Kovačević i ja opet partneri, mislim da zapravo ništa ne može bez nas dvoje da prođe na Prvoj televiziji i nas dvoje smo ovaj put brat i sestra koji smo sa fakulteta dramskih umetnosti  došli u školu, tamo gde su sad svi zaposleni od Sinđelića, da snimamo neki prilog o školi. Tu se muvamo stalno i počinjemo da se družimo sa Lukom Raco, sa Gagom…

To je tebi onda blisko, pošto dolazite sa fakulteta. Je l’ pravite probleme tamo ostalima?

Pravimo, pravimo, naravno, uvek ima neka začkoljica.

Baš dobra ekipa, odlična ekipa, lepo si ih pojačala i pretpostavljam da je vama i zadovoljstvo da budete na setu, da snimate. Kako je na setu?

Jako zanimljivo. Svi su nasmejani, konstantno se neke šale zbijaju, pošto su oni kao jedna velika porodica zaista, oni već toliko dugo svi zajedno rade  da, kad uđete na set prvo ide pozdravljanje jedno 15 minuta, ljubljenje, grljenje, i ako vas prihvate, onda se i sa vama grle i ljube.

Stvarno? Je l’ su se ljubili sa tobom na početku odmah?

Pa, prvo smo se malo upoznali, pa onda.

Dok si gledala “Sinđeliće” kod kuće je l’ si pomislila kako bi želela da budeš i ti deo te ekipe?

Pa, svakako da jeste da mi je prošlo kroz glavu da bih volela da budem deo te ekipe, zato što se vidi kako je dobra energija i kroz snimljene scene koliko se oni zapravo poznaju pošto naravno ja kao glumica mogu da kažem da vidim neke improvizacije koje su mi zanimljive, a sada, kao neko ko je insajder, apsolutno znam koje su improvizacije na setu nastale.

Je l’ ima sličnosti između “Istina i laži” i “Sinđelića”? I zašto su i jedna i druga serija omiljene publici?

Za prvo pitanje: ja nekako doživljavam kao da su “Sinđelići”, barem meni, nastavak “Istine i laži” zato što u “Istinama i lažima” sam bila u srednjoj školi, pa sam onda na fakultetu, ali sam onda vrlo brzo izašla iz serije, a sada sam na fakultetu i studiram kameru, nekako smo svi tu zajedno, imamo više tih tema, onako malo odraslih. Drugo pitanje: mislim baš zbog toga što su porodične. Mogu da se okupe svi ispred televizora sa svojom decom od pet, šest ili sedam godina, ne moraju da ih sklanjaju u sobu jer teme nisu za njih, nekako su porodične serije gde oni svi zaista pričaju o školi, o sestrama, braći, tim nekim odnosima divnim, tako da verovatno zbog toga.

Izvor: 150 minuta

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by Amaranta

Sindjelici - Sezona 5 / Epizoda 15

U 15. epizodi 5. sezone serije Sindjelići očekujte “Pakao”

Promocija serije “Crveni mesec” na Trgu republike