Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / CINEMA / Strani filmovi / Glumac Johnny Depp stigao u Beograd

Glumac Johnny Depp stigao u Beograd

/

Slavni holivudski glumac Johnny Depp stigao je u Beograd, gde će snimati film „Minimata“ u režiji Endrua Levitasa, potvrđeno je Tanjugu u produkcijskoj kući “Work in Progress”.

Ranije je direktor kuće “Work in Progress” Aleksandar Tadić rekao da će snimanje trajati sedam nedelja, od toga nedelju dana će provesti na Crnogorskom primorju.

„Tek krećemo sa pripremama i pronalaženjem lokacija. Deo seta će morati da se gradi u studiju, jer se radi o specifičnom periodu i radnja se delom dešava u Njujorku, a delom u Japanu“, rekao je Tadić Tanjugu.

Tadić još ne zna da li će neko od srpskih glumaca biti angažovan, ali ističe da se sve ređe dešava da se neki strani film snima u Srbiji, a da se ne angažuju domaći glumci, kao i da što se tiče filma Minimata 80 odsto ekipe biće lokalni kadar.

Dep je prvi put u Beogradu bio 1992. godine, kada je čak i zasvirao sa „Partibrejkersima“ u SKC-u, a zatim je došao 2010. u posetu Emiru Kusturici na Mećavniku.

Izvor: Tanjug

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit
This div height required for enabling the sticky sidebar

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.