finale sezone
finale sezone
in ,

Finale sezone jesenjih serija

Jesenja programska šema počela je ovog septembra sa preko 10 novih serija. Vreme ja da neke od tih serija završe sa svojom sezonom. Saznajte kada se vaša serija završava.

Prva serija koja je završila svoju sezonu je “Psi laju vetar nosi“. Druga sezona serija Radoša Bajića imala je 11 epizoda i za sada se ovo smatra krajem serije. Finale je emitovano u subotu, 14. decembra na RTS-u.

Nakon toga, emitovana je finalna, 11. epizoda prve sezone serije Dug moru, u nedelju na kanalu Superstar i u ponedeljak, 16. decembra na RTS-u.

U 22h istog dana emitovana je i 12. epizoda serije Besa koja je finalna prve sezone. Danas je najavljeno snimanje i druge sezone.

Serija Grupa će imati svoje finale u nedelju, 22. decembra u 20h na Prvom programu RTS-a. Druga sezona još uvek nije povrđena. Nedelju dana kasnije, 29. decembra u 20:30 će biti prikazana poslednja epizoda serije Ujka – novi horizonti.

Biser Bojane ove sezone ima duplo više epizoda nego prve sezone što je 8, a poslednja epizoda će biti emitovana u subotu, 28. decembra u 21h.

U januaru se završava peta sezona serije Sindjelići, 7. januara i treća sezona serije Senke nad Balkanom 13. januara.

Premijera nove serije Junaci našeg doba emitovana je večeras u 20h na RTS-u i prikazivaće se svakog dana osim nedelje.

U nedelju, 22. decembra u 21h na kanalu Superstar TV emitovaće se premijerna epizoda serije Švindleri.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Hotel Balkan – dobrodošli! Nova serija stiže na proleće 2020.

Grupa

Najava za 11. epizodu serije Grupa (FINALE)