in ,

Film “Realna priča” – rediteljski prvenac Gordana Kičića

Film “Realna priča”

Rediteljski prvenac Gordana Kičića “Realna priča” prati glumca Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega.

Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

U iščekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.

Kako sam se po prvi put istovremeno našao u ulozi glumca, reditelja i producenta, bila mi je veoma važna saradnja sa kolegama, i moram priznati da smo film Realna priča snimali na obostrano zadovoljstvo. Veoma sam zahvalan kolegama koji su imali sluha da isprate tekst i moju rediteljsku zamisao.

Kičić

Otkriva da mu je najvažnija bila dobra saradnja sa kolegama, glumicom Ninom Janković koja igra njegovu suprugu u filmu, kao i ostalom glumačkom ekipom, pre svega dugogodišnjim prijateljima sa kojima deli kadrove, a to su: Nebojša Cile Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Gorica Popović, Svetozar Cvetković i Nenad Jezdić.

Svečana beogradska premijera filma Realna priča zakazana je za 12. novembar u 20.30 u Centru „Sava“, a od 14. novembra naćiće se na repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

U 4. epizodi serije Dug moru saznaćemo sve o ogrlici

Pogledajte svih 10 epizoda druge sezone serije Senke nad Balkanom od 8. novembra