in

Film “Prokleti pas” večeras stiže u Centar „Sava“

Akciona komedija „Prokleti pas“ scenariste i reditelja Dragana Pešikana, biće premijerno prikazana večeras od 20.30 časova, u Centru „Sava“.

Film će sutra imati novosadsku premijeru u bioskopu „Arena Sinepleks“, u 20.30 časova, a od 19. oktobra će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru širom Srbije.

Obično mi biramo psa, a nekada i pas izabere nas. Izborom jednog psa Aleksandra, Jovana i Marija dolaze u sukob sa kriminalnom bandom koju predvodi Sergej, neumoljivi narko-diler.

Aleksandrina američka lična karta i FBI propusnica njenog verenika dovode kriminalce u zabunu da je reč o međunarodnoj akciji, a kako su i potkupljeni policajci na strani bande, ove tri devojke ostaju bez izbora i primorane su da uzmu stvari u svoje ruke.

Glavne uloge u neobičnoj akcionoj komediji tumače: Srđan Žika Todorović, Nina Seničar, Jelena Galović, Maja Lukić, Igor Pervić, Ivan Jevtović, Miloš Vlalukin, Milica Zarić, a kao specijalni gosti u filmu pojavljuju se Aleksandar Šapić, Veselin Jevrosimović i Đorđe David.

Film je producirala kuća „3K prodakšn“, a distributer je „Art vista“.

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Psi laju vetar nosi – Epizoda 1 – Promo & Sinopsis (21.10.2017.)

Senke nad Balkanom – Epizoda 1 – Promo & Sinopsis (22.10.2017.)