in

Film “Escape Room” od 31. januara u domaćim bioskopima

Šest stranaca naći će se u okolnostima koje su van njihove kontrole i moraće da koriste svoje znanje kako bi preživeli

Šest stranaca naći će se u okolnostima koje su van njihove kontrole i moraće da koriste svoje znanje kako bi preživeli. Film Escape room možete pogledati u bioskopima od 31. januara!

Ljubitelji trilera uživaće u uzbudljivom filmu, a tri najsrećnija zaljubljenika zagonetki u bioskopu „Sinepleks“ u kragujevačkoj „Plazi“, “Escape Mania” će obradovati poklon vaučerom za pravi tzv, iskejp izazov, dok će svi posetioci moći da ostvare 10 odsto popusta za avanturu u sobi iz koje treba da se pobegne.

Stidljiva učenica fizike Zoja, buntovnik Ben, mladi trgovac Džejson, ratna veteranka Amanda, bivši rudar Majk i zaljubljenik u koncept iskejp ruma Deni istovremeno dobiju na poklon specijalnu kutiju – slagalicu.

Pošto su uspeli da je slože, otvara im se trag koji ih vodi u sobu i pruža priliku da osvoje 10.000 dolara ukoliko uspešno reše sve zagonetke.

Ali kada Ben pokuša da izađe iz sobe na kratku pauzu da zapali cigaretu, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela.

Uđite u igru kao nikada pre i otkrijte tamnu istinu koja ih sve povezuje. Pronađi tragove. Ne veruj nikome. Izađi živ.

Glavne uloge u filmu Escape Room tumače Debora An Vol, Tajler Labin i Tejlor Rasel. Režiju ovog napetog trilera potpisuje Adam Robitel.

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Pogrešan čovek – Epizoda 87 – Sinopsis + Promo (28.1.2019.)

Nova serija “Moja generacija” od februara na RTS-u