Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / CINEMA / Strani filmovi / Film “Escape Room” od 31. januara u domaćim bioskopima

Film “Escape Room” od 31. januara u domaćim bioskopima

/

Šest stranaca naći će se u okolnostima koje su van njihove kontrole i moraće da koriste svoje znanje kako bi preživeli. Film Escape room možete pogledati u bioskopima od 31. januara!

Ljubitelji trilera uživaće u uzbudljivom filmu, a tri najsrećnija zaljubljenika zagonetki u bioskopu „Sinepleks“ u kragujevačkoj „Plazi“, “Escape Mania” će obradovati poklon vaučerom za pravi tzv, iskejp izazov, dok će svi posetioci moći da ostvare 10 odsto popusta za avanturu u sobi iz koje treba da se pobegne.

Stidljiva učenica fizike Zoja, buntovnik Ben, mladi trgovac Džejson, ratna veteranka Amanda, bivši rudar Majk i zaljubljenik u koncept iskejp ruma Deni istovremeno dobiju na poklon specijalnu kutiju – slagalicu.

Pošto su uspeli da je slože, otvara im se trag koji ih vodi u sobu i pruža priliku da osvoje 10.000 dolara ukoliko uspešno reše sve zagonetke.

Ali kada Ben pokuša da izađe iz sobe na kratku pauzu da zapali cigaretu, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela.

Uđite u igru kao nikada pre i otkrijte tamnu istinu koja ih sve povezuje. Pronađi tragove. Ne veruj nikome. Izađi živ.

Glavne uloge u filmu Escape Room tumače Debora An Vol, Tajler Labin i Tejlor Rasel. Režiju ovog napetog trilera potpisuje Adam Robitel.

Leave your vote

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit
This div height required for enabling the sticky sidebar

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.